Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 03 08

Kandidatei į Mažeikių meres – juodi sveikinimai

Kandidatė į Mažeikių meres konservatorė Lina Rimkienė jau net prezidentei skundėsi dėl plėšomų rinkimų plakatų, o penktadienį Moters dienos proga ji sulaukė dar keistesnių „sveikinimų“. Ryte už automobilio valytuvo ji rado užkištą juodu kaspinu perrištą puokštę. Kandidatė reagavo rimtai – kreipėsi į policiją.
Lina Rimkienė
Lina Rimkienė / Asmeninio archyvo ir 15min nuotr.

„Mirties žinutė šį rytą, Kovo 8 proga. Žmonės, jūs rimtai? Baltarusiškos rinkimų kovos Mažeikiuose šį rytą pramušė dugną. Laukiu policijos“, – feisbuke penktadienį parašė L.Rimkienė ir prisegė „sveikinimo“ nuotraukų.

Politikė 15min pranešė, kad policija į iškvietimą sureagavo. Bus sprendžiama, ar pradėti tyrimą.

Konservatorė siekia Mažeikių merės posto. Ji yra patekusi į antrą rinkimų turą, kuriame varžosi su „tvarkiečiu“ Vidmantu Macevičiumi.

L.Rimkienė šią rinkimų kampaniją vadina labai piktybiška. Kartu su bendražyge, kandidate į Klaipėdos rajonų merus Rasa Petrauskiene dėl „šiurkščių demokratinių rinkimų pažeidimų“ Žemaitijoje ji yra viešai kreipusis į prezidentę Dalią Grybauskaitę.

Kita vertus, pati L.Rimkienė yra sulaukusi Mažeikių rinkimų komisijos įvertinimo, kad organizuodama koncertą Renavo dvaro sodyboje, papirkinėjo rinkėjus, neinformavo apie skleidžiamą politinę reklamą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius