Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dingusių merginų likimui neabejingi žmonės sekmadienį žvalgė Kauno apylinkes (nuotraukos)

Policijos pareigūnai teigia kol kas neaptikę nė vienos iš dviejų Kaune dingusių studenčių pėdsakų. Tačiau artimieji ir merginų likimui neabejingi žmonės nenuleidžia rankų: toliau organizuojamos studenčių Gabijos Boguševičiūtės ir Skirmantės Skirgailaitės paieškos. Šį savaitgalį būrys žmonių „šukavo“ miškus netoli Romainių, Lampėdžių bei Kačerginės. Į bendras paieškas įsitraukė abiejų merginų artimieji.
Sekmadienį surengta dar viena paieška. Šįkart ieškota ne tik Gabijos, bet ir Skirmantės pėdsakų
Sekmadienį surengta dar viena paieška. Šįkart ieškota ne tik Gabijos, bet ir Skirmantės pėdsakų / A.Boguševičiaus nuotr.

Priminsime, kad 22 metų Gabija Boguševičiūtė dingo sausio 13 dieną. Sausio 29 dieną iš naktinio klubo, kuriame šventė draugės gimtadienį, namo išėjo ir pražuvo dar viena studentė - 20-metė Skirmantė Skirgailaitė.

Abiejų merginų dingimą gaubia paslaptis. Artimųjų teigimu, nei viena iš jų nebuvo linkusi į savižudybę, anksčiau nebuvo dingusios. Pareigūnai tikina, kad merginų dingimai greičiausiai nesusiję. Tačiau tikrinama ir ši versija.

Pasak G.Boguševičiūtės brolio Armino, šią savaitę jo sesers paiešką pradėjo kuruoti prokuratūra. Iki tol visas jėgas kaunietės paieškoms skyrė policijos pareigūnai.

„Šiuo metu, kiek žinau, vyksta analizuojamasis darbas, nes sekant karštais pėdsakais rezultatų nebuvo. Neseniai paskelbta ir tarptautinė Gabijos paieška“, – sakė A.Boguševičius.

Savo ruožtu merginos artimieji toliau rengia individualias paieškas įvairiose Kauno vietose, taip pat ir rajone. Šį savaitgalį grupė žmonių žvalgė miškus aplink Romainius, Lampėdžius ir Kačerginę. Prie pėsčiomis miške vaikščiojusių žmonių prisijungė ir keturračių vairuotojai, su motociklais apvažiavę didesnį plotą.

Ieškojo abiejų merginų

A.Boguševičiaus teigimu, šįkart paieškų dalyviams buvo išdalintos atmintinės ne tik su Gabijos, bet ir S.Skirgailaitės išvaizdos, asmeninių daiktų apibūdinimais.

„Skirmantės artimieji patys dalyvavo paieškoje. Tačiau neradome nei jos, nei Gabijos daiktų ar kūnų. Pasikartosiu: tai gerai. Vadinasi, jos gyvos“, – sakė A.Boguševičius.

Planuojama, kad tokios paieškos įvairiose pakaunės vietose bus organizuojamos ir toliau. Paprastai jos rengiamos sekmadieniais. Detalesnę informaciją galima rasti socialiniame tinklapyje „Facebook“ sukurtoje „Missing sister“ grupėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius