Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 05 /14:35

Kražių skerdiku pramintas Rimantas Bekintis suimtas trims mėnesiams

Ketvirtadienį 14 val. į Kelmės rajono teismą atvežtas žudynėmis Kražiuose įtariamas 57 metų įtariamasis Rimantas Bekintis.

Papildyta 14.35 val.: R.Bekintis suimtas trims mėnesiams, tačiau motyvų teisėjas nekomentuoja. Pats įtariamasis nepratarė nė žodžio, o ir akys vos atmerktos – pernelyg užtinusios nuo išgertuvių.

Prokuroras prašė teismo R.Bekintį suimti maksimaliam terminui – trims mėnesiams. R.Bekintis įtariamas nuo pirmadienio iki trečiadienio Kražiuose nužudęs keturias moteris. Vyras neneigia padaręs nusikaltimus ir jo atskleistos detalės atitinka surinktą faktinę medžiagą apie nužudymus.

Įtariamas žudikas, pasak pareigūnų, neišsiblaivantis nuo Naujųjų metų, teisme atrodė palūžęs. Jį į teismą atvedė trys uniformuoti pareigūnai – du vyrai ir moteris. Policininkė R.Bekinčio antrankius prie savo rankos buvo prisirišusi grandine. Įtariamasis suole sėdėjo nepakeldamas galvos.

Pareigūnai R.Bekintį Kražiuose sulaikė trečiadienio vakarą. Vyras sukėlė įtarimų, kai atėjo į parduotuvę kruvinomis rankomis. Iš viso miestelyje buvo rastos keturios jo aukos. Manoma, kad R.Bekintis jas nužudė dėl pinigų, kurių jam reikėjo alkoholiui nusipirkti.

Sulaikę įtariamą žudiką pareigūnai negalėjo su juo susikalbėti, nes jis buvo girtas. Tik ketvirtadienio rytą, kai vyras prasiblaivė, pareigūnai jį apklausė. R.Bekintis prisipažįsta įvykdęs nusikaltimus.

VIDEO: Į Kelmės rajono teismą atvežtas žudynėmis Kražiuose įtariamas 57 metų įtariamasis Rimantas Bekintis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius