-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Savaitgalį Ukmergėje su kvaišalais policijai įkliuvo ir „Mersedeso“, ir „Opelio“ ekipažai

Ukmergėje pradėti dar du ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, pirmadienį praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.
Policijos reidas Vilniuje, Ukmergės g.
Asociatyvi iliustracija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Praėjusį savaitgalį Ukmergės r. policijos komisariato pareigūnai pradėjo du ikiteisminius tyrimus dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Vasario 19 d. apie 17 val. 50 min. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės r. policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyriausieji patruliai Vytauto g., Ukmergėje, sustabdė automobilį „Opel Vectra“. Patikrinus buvo nustatyta, kad vienas iš keleivių (gimęs 1986 m.) kelnių kišenėje turėjo folijos lankstinuką su baltais mileliais, galimai narkotine medžiaga. Asmuo buvo sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.).

Dar vienas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis pradėtas vasario 21 d. Apie 14 val. 53 min. Kauno g., Ukmergėje, patruliai sustabdė automobilį „Mercedes-Benz E220“. Patikrinus juo važiavusius asmenis, nustatyta, kad vairuotojas (gimęs 2001 m.) neturi teisės vairuoti.

Pas keleivį (gimusį 1999 m.) dalinės apžiūros metu vidinėje striukės kišenėje rasta suktinė su sudžiovinta augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga. Jaunuoliui pareikštas įtarimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius