-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus patruliai suuodė, kad jiems pažįstamas vagis iš Ūkio ministerijos išėjo ne tuščiomis

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnai, dirbdami pagal tikslinę policinę priemonę dėl kišenvagysčių išaiškinimo ir užkardinimo Vilniaus mieste, išaiškina ir kitus padaromus nusikaltimus. Šių neuniformuotų pareigūnų pagrindinės darbo vietos – sostinės viešasis transportas, turgavietės, prekybos centrai ir kitos žmonių masinio susibūrimo vietos.
Vilnietis, kuris linkęs daryti vagystes iš įstaigų ir organizacijų dienos metu.
Vilnietis, kuris linkęs vogti iš įstaigų ir organizacijų dienos metu. / Vilniaus policijos nuotr.

Sausio 13 d. apie 16 val. 40 min. Gedimino prospekte buvo pastebėtas vilnietis A.P. (gimęs 1983 m.).

Jis pareigūnams žinomas, kaip asmuo, linkęs vogti iš įstaigų ir organizacijų dienos metu.

Vilniaus policijos nuotr./Pavogtas mobilusis buvo grąžintas savininkei
Vilniaus policijos nuotr./Pavogtas mobilusis buvo grąžintas savininkei

Pareigūnams sukėlė įtarimų tai, kad šis vyras užėjo į Lietuvos Respublikos Ūkio ministerijos pastatą Gedimino prospekte, po pusvalandžio išėjo ir labai greitai nuėjo Pamėnkalnio gatvės link. Pareigūnai nutarė patikrinti šį nusikalsti linkusį asmenį ir neapsiriko – A.P. su savimi turėjo išmanųjį telefoną „LG“, kuriame užfiksuotų kontaktinių duomenų jis negalėjo paaiškinti.

Vėliau, supratęs, kad įkliuvo, vyras prisipažino, kad šį telefoną pavogė iš antrame ar trečiame aukšte Ūkio ministerijoje esančio kabineto.

Įtariamasis buvo pristatytas į teritorinį policijos komisariatą, jam pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės, o telefonas grąžintas teisėtai savininkei.  

Pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šis asmuo yra padaręs ir daugiau panašaus pobūdžio ar kitokių nusikaltimų, todėl prašo piliečių, nukentėjusių nuo šio įtariamojo ar turinčių informacijos apie jo nusikalstamą veiklą, kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatais telefonais (8 5) 271 6053 arba (8 5) 271 6132.

Sostinės policija įspėja įmonių, įstaigų ir organizacijų darbuotojus apie dienos metu labai aktyviai po ofisus vaikštančius nusikaltėlius, apsimetančius  interesantais ar kažko ieškančiais asmenimis, tačiau iš tikrųjų turėdami tik nusikalstamų tikslų – pavogti ten dirbančių darbuotojų turtą, kuris nerūpestingai saugomas be priežiūros paliekamuose neužrakintuose kabinetuose ar kitose patalpose. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius