Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policija klausia moterų – galbūt tai jis nuplėšė jūsų aukso grandinėlę?

Sostinėje sulaikytas dar vienas grandinėlių plėšikas. Įtariamasis įkliuvo, kai troleibuse nusižiūrėjo pasipuošusią moterį, o stotelėje griebė nuo keleivės kaklo grandinėlę ir šoko per duris.
Įtariamasis K.P. (gimęs 1992 m.).
Įtariamasis K.P. (gimęs 1992 m.). / Vilniaus policijos nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos neuniformuoti pareigūnai, dirbdami pagal kryptingai organizuotą policinę priemonę dėl auksinių grandinėlių plėšimų viešosiose vietose, per pastarasias dvi savaites sostinėje su įkalčiais sulaikė du asmenis. Po šių sulaikymų, auksinių grandinėlių plėšimų viešosiose vietose nesumažėjo.

Suintensyvinus aplinkiniams nematomų pareigūnų darbą, liepos 7 d. apie 15 val. 40 min. prie „Sietyno“ viešojo transporto stotelės su įkalčiais buvo sulaikytas K.P. (gimęs 1992 m.).

Šis, anksčiau ne kartą teistas, vilnietis, važiuodamas 16-o maršruto troleibusu, nusižiūrėjo pilietę su auksine grandinėle ant kaklo – troleibusui sustojus, staigiai nuplėšė grandinėlę ir pro atviras troleibuso duris iššoko į gatvę. 

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, sugebantys būti nematomais ne tik piliečiams, bet ir nusikalsti linkusiems asmenims, tuoj pat sulaikė įtariamąjį K.P., pas kurį ir buvo rasta pagrobta grandinėlė.

Įtariamasis pristatytas į Vilniaus miesto penktąjį policijos komisariatą, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pareigūnai turi duomenų, kad šis vyras per daugiau nei mėnesį padarė daugiau nei 20 grandinėlių plėšimų Karoliniškių, Viršuliškių, Pašilaičių ir kituose sostinės rajonuose, todėl prašo piliečius, nukentėjusius nuo šio įtariamojo ar turinčius duomenų apie jo nusikalstamą veiką, kreiptis į Vilniaus miesto penktąjį policijos komisariatą telefonu (8 5) 271  6452 arba į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonu (8 5) 271 6053.

VIDEO: Vilniuje sulaikytas dar vienas grandinėlių plėšikas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius