Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Vilniuje vidury kelio sustojusiame „Mercedes“ visureigyje – „miegantis gražuolis“

3 val. nakties Vilniuje aptiktas priešpriešinėje juostoje ant viaduko stovintis „Mercedes“ su snaudžiančiu žmogumi viduje. Įvykį nufilmavęs liudininkas paviešino vaizdus feisbuke, sulaikytą asmenį pakrikštydamas „miegančiu gražuoliu“ – niekas jo nepajėgė pažadinti, pareigūnams teko brautis vidun per bagažinę.
Vairuotojo sulaikymas
Vairuotojo sulaikymas / Kadras iš Dmytro H. filmuotos medžiagos

„Jūs pavogėte mano mašiną“ – policininkams pareiškė vyras, kuris girtas užmigo prie vairo vidury kelio.

„Mercedes-Benz“ stovėjo ant viaduko priešpriešinio eismo juostoje. „Ir niekas net negalėjo prižadinti šio miegančiojo gražuolio – nei civiliai, nei pareigūnai. Policininkams vėliau pavyko atidaryti bagažinę ir ištraukti vairuotoją. Jis buvo išvežtas į komisariatą, o automobilis į saugomą aikštelę“, – savajame socialinio tinklo „Facebook“ profilyje paskelbė Dmytro H.

Kaip rašė 15min, praėjusią naktį nemažos pareigūnų pajėgos Vilniuje vykdė tradicinį reidą, kurio metu gaudė ir neblaivius vairuotojus.

Būtent šis „Mercedes-Benz AMG“ savininkas sukėlė bene didžiausią pavojų, kai naktį savo prabangiame automobilyje užmigo Lizdeikos gatvėje, skelbia tv3.lt.

Ant viaduko stovintį automobilį apie 3 val. pamatė pravažiuojantys vairuotojai. Visureigio viduje kietai miegojo vyras, jo pažadinti kitiems vairuotojams nepavyko, todėl buvo iškviesta policija.

„Spėjama, kad viduje rastas vyras ir vairavo visureigį, tačiau to niekas nematė – liudininkų neatsirado. Vyras veikiausiai važiavo į Valakampių pusę, galbūt į Turniškes, labai pavargęs tiesiog ant viaduko nusprendė nusnausti. „Mercedes“ savininkas veikiausiai net nepraras pažymėjimo – jo nepavyks nubausti už vairavimą girtam. Tačiau policija vairuotoją sulaikė ir išvežė į komisariatą. Prabangus automobilis išgabentas į policijos saugomų automobilių aikštelę“, – rašo tv3.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius