Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nors LASF suspendavo Vaidotą Žalą, savaitgalį jis startuos Europos ralio čempionate: kaip tai įmanoma?

Šį savaitgalį, liepos 2-3 d., Latvijoje, Liepojos apylinkėse vyks Europos ralio čempionato etapas. Jame (su Lietuvos vėliava) startuos ir „Teltonika racing“ komandos pilotas Vaidotas Žala. Kelio knygą jam skaitys patyrusi šturmanė Ilka Minor.
Vaidotas Žala ir Andris Malniekas
Vaidotas Žala ir Andris Malniekas / Vytauto Dranginio ir Armando Knezio nuotr.

Daugelis skaitytojų puikiai prisimena konfliktą Lietuvos automobilių sporto federacijoje. Jo rezultatas – bent jau kol kas – dviem mėnesiams suspenduota Vaidoto Žalos licencija ir piniginė bauda.

Baudos už išsakytus žodžius LASF vadovybei ir nariui G.Maškauskui sulaukė ir kitas lenktynininkas – Artūras Daunoravičius.

Ukrainos gynėjus ir juos remiančius lietuvius iškoneveikusiam G.Maškauskui LASF netaikė jokių sankcijų. Beje, šiame sezone žiežirba konflikte tapęs G.Maškauskas ralyje nevažiuoja.

Taip pat skaitykite: Europos ralio čempionate dvigubai daugiau nei Dakare GR laimėjęs Vaidotas Žala: kas toliau?

Nors šiame konflikte liko dar daug neatsakytų klausimų, bene svarbiausias iš jų – ar V.Žala tikrai po tokios LASF bausmės startuoti Europos ralio čempionato etape Latvijoje? Juo labiau, kad jis jau pareiškė, jog sieks Dakaro ralyje startuoti su Ukrainos vėliava.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius