Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kaip Bolivudo gražuolė Aishwarya Rai prižiūri odą ir plaukus?

Ji sugrįžo – švytinti, stulbinanti grožio karalienė ant raudonojo Kanų kilimo... Gamtai šiai moteriai nepagailėjo idealios figūros, žybsinčių, gilių ir jausmingų akių, aksominės odos, vešlių plaukų. Keturiasdešimties sulaukusi Bolivudo gražuiolė aktorė Aishwarya Rai atrodo tobulai, ar ne? Taigi, pasidomėkime, kur slypi jos grožio paslaptis.
Aishwarya Rai
Aishwarya Rai / „Scanpix“ nuotr.
 
 

Sveikas gyvenimo būdas
 
Jis padeda grožio karalienei išlaikyti formas bei dailumą: Aishwarya nevalgo kepto, greitojo maisto, negeria alkoholinių gėrimų, nerūko, o pirmenybę teikia vaisiams, vitaminams (kuriuose gausu vitaminų, antioksidantų ir mineralų), namie ruoštam maistui. Taip pat moteris geria itin daug vandens, kad ne tik numalšintų troškulį, bet ir palaikyti reikiamą drėgmės balansą būtiną veido ir kūno odai bei plaukams. Na, o jos rytas prasideda nuo šilto vandens stiklinės, pagardinto medumi ir citrinos sultimis. Aishwarya sako, kad toks kokteilis puikiai valo odą.  

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aishwarya Rai
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aishwarya Rai

Švytinti oda

Aishwarya veido odą šveičia ypatingu šveitikliu: tam reikia avinžirnių miltų, pieno ir ciberžolės. Drėkinimui renkasi jogurto kaukę, taip pat šviežumo ir gaivumo suteikančių trintų agurkų procedūrą. Išlaikyti jaunatvišką išvaizdą padeda ir rutina: nuolatinis veido prausimas, atitinkamo drėkiklio naudojimas. Moteris nevengia, netgi atvirkščiai, dievina namuose randamas priemones. Kadangi jos oda mišri, ji dažnai ją palepina citrinų sulčių ir varškės kauke. 

Plaukų priežiūra

Plaukus grožio karalienė lepina raudonųjų palmių ir kokosų aliejaus mišiniu: įtrina visus, prieš plaudama galvą, arba tik šaknis – prieš miegą. Taip pat ji nedažo plaukų ir stengiasi kaip įmanydama išvengti visų plaukų formavimo priemonių, dėl kurių plaukai sausėja ir lūžinėja. 

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aishwarya Rai
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aishwarya Rai

Dietos paslaptys

Būtent dėl atitinkamos sveikos mitybos Aishwarya Rai atrodo tokia gyvybinga bei džiaugiasi tobula viso kūno oda, dailia figūra. Atsisakiusi greitojo ir kito kenksmingo maisto, ji mielai valgo virtas ir šviežias daržoves, ruduosius ryžius, kurie padeda greitai pasisotinti ir deginti riebalus. Grožio karalienė stengiasi valgyti dažnai ir nedidelėmis porcijomis.  

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aishwarya Rai Bachchan
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aishwarya Rai Bachchan

Jogos stebuklas

Dar neseniai spauda vanojo Aishvarya, kad ši buvo priaugusi svorio po to, kai susilaukė pirmagimės. Tačiau moteris niekada ir nebuvo pamišusi dėl sporto, o juk atgauti formas reikia nemažai  laiko! Kaip bebūtų, šiandien ji atrodo tiesiog stulbinančiai ir... renkasi jogą, išlaisvinančią kūną ir sielą. Taip pat dievina rytą pradėti pasivaikščiojimais, lengvais pratimais ir pozityviomis mintimis. Nuo jų juk priklauso moters grožis ar ne?

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aishwarya Rai Bachchan
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aishwarya Rai Bachchan

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius