TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Keptas viščiukas: karališkas skonis

Taip keptas viščiukas bus minkštas ir sultingas!
Keptas viščiukas
Keptas viščiukas / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

viščiuko,

4–5 česnakų skiltelių,

šaukštelio raudonėlių,

šaukštelio malto muskato,

2 šaukštelių maltos paprikos,

pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų,

šaukšto skysto medaus,

2 šaukštai aliejaus.

Kaip gaminti:

1. Viščiuką nuplaukite, nusausinkite. Česnako skilteles nulupkite, sutraiškykite spaustuku.

2. Atskirame indelyje sumaišykite visus prieskonius: raudonėlius, muskato ir paprikos miltelius, druską, šviežiai maltus juoduosius pipirus, traiškytus česnakus, su medumi ir aliejumi. Mišiniu įtrinkite viščiuką, palikite marinuotis bent 5 val., o geriausiai per naktį.

3. Viščiuką kiškite į kepimo maišelį ir pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę. Kepkite apie 1,5 val. (priklausomai nuo paukščio dydžio). Pabaigoje kepimo maišelį prakirpkite, kad viščiukas gražiai apskrustų.

Tiekite su šviežiomis salotomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius