Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rasa kviečia išmėginti: fantastiško skanumo grilyje kepta višta

Ar kada nors bandėte grilyje kepti visą vištą? Atrodo per sudėtinga? 15min skaitytoja Rasa dalinasi savo receptu ir kviečia pamėginti!
Grilyje kepta višta
Grilyje kepta višta / Rasos Petkevičienės nuotr.

Receptas:

Vištą perpjauname per krūtinėlę, kad ji išsiskleistų. Marinuojame su daug česnako, vegetos pagal skonį, mėgstamo alyvuogių aliejaus. Palaikome keletą valandų arba per naktį. Dedame ant grilio ir nepamirštame pavartyti. Vis užpilam inde likusio marinato, kad višta neišsausėtų.

Skanaus linki Rasa!

Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse! Grilink, fotografuok, siųsk ir laimėk dėžę nealkoholinio „Vilkmergės“ alaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai