Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 04

Renkatės lovą? Pirmiausia reikia atsigulti ir įsitikinti, ar patogu

Naktį blogai miegate, ryte skauda nugarą ir jaučiatės pavargęs? Tikriausiai dėl šių nemalonių pojūčių kalta nekokybiška lova. Jūsų nakties poilsį užtikrins komfortiškas čiužinys ir lova. Didelį lovų modelių ir čiužinių asortimentą rasite firminėje įmonės „Padvaiskas ir Ko“ parduotuvėje Glitiškėse Vilniaus rajone. „Lengviausia lovą išsirinkti parduotuvės ekspozicijų salėje – reikia atsigulti ir įsitikinti, ar patogu“, – sako įmonės direktorė Monika Grušnienė.
Lova
Lova / 123RF.com nuotr.

Visa produkcija vienoje salėje

Įmonė „Padvaiskas ir Ko“ per keletą veiklos dešimtmečių užsitarnavo klientų pasitikėjimą. Anksčiau įmonė lovomis ir čiužiniais prekiavo daugelyje parduotuvių visoje Lietuvoje. Šiuo metu visą produkciją rasite neseniai atidarytoje firminėje parduotuvėje Glitiškėse Vilniaus rajone. Tai puiki galimybė vienoje vietoje išsirinkti lovą iš daugelio modelių pagal savo poreikius.

Parduotuvės pirmas aukštas užima 900 kvadratinių metrų, o kartu su antruoju aukštu iš viso bendras prekybinis plotas yra apie 1500 kvadratinių metrų.

„Lovą galite įsigyti tiesiai iš ekspozicijos salės arba užsisakyti pagal individualius poreikius“, – sako įmonės direktorė Monika Grušnienė.

„Dėl mažesnių kainų lietuviai mėgsta pirkti tokiose parduotuvėse ir negaili laiko tolimesnei kelionei. Laukiame pirkėjų naujoje parduotuvėje“, – sako įmonės vadovas Arvydas Padvaiskas.

Įmonės vadovas pataria čiužinį išsirinkti pagal savo poreikį – geriausia ant jo atsigulti ir pajusti – patogu ar ne, norisi kietesnio, minkštesnio ar aukštesnio. Komforto zonos priklauso nuo spyruoklių skaičiaus, jų aukščio, prikimšimo ir kitų parametrų – apie konkretų gaminį gali daugiau papasakoti parduotuvės konsultantas. Atvykti į firminę parduotuvę patogu vilniečiams ir kitų miestų, rajonų gyventojams.

123RF.com nuotr./Lova
123RF.com nuotr./Lova

Šiuolaikiškos lovos su higieniniais antčiužiniais

M.Grušnienė siūlo atkreipti dėmesį į sparčiai Lietuvoje populiarėjančias lovas, kurios sudarytos iš dviejų dalių: spyruoklinio pagrindo ir čiužinio, kurie užtikrina aukštą komforto lygį.

Lietuvoje mažiau populiarūs higieniniai čiužinukai, žmonės nori pataupyti ir mano, kad pakanka pagrindinio čiužinio. Tačiau „Padvaiskas ir Ko“ didžioji dalis produkcijos, kuri eksportuojama į užsienį, visada komplektuojama su čiužiniu ir higieniniu antčiužiniu.

Standartinius įmonės gaminamus komplektus sudaro lovos pagrindas, čiužinys, higieninis antčiužinis ir galvūgalis. Jeigu lova dvigulė, yra du pagrindai, vienas arba du čiužiniai, o juos sujungia vienas viršutinis „topas“. Galvūgalis sujungiamas su lova, nors skandinavai pageidauja pirkti jį atskirai, nes tvirtina prie sienos – tuomet patogu lovą atitraukti, išvalyti grindis.

123RF.com nuotr./Lova
123RF.com nuotr./Lova

Viršutinis čiužinys atlieka dvi funkcijas

Higieninis antčiužinis atlieka kelias funkcijas. Pirmiausia, jis suteikia papildomo minkštumo arba kietumo: jei pagrindinis čiužinys per minkštas, galima pirkti kietesnį viršutinį sluoksnį ir atvirkščiai. Kita, pagrindinė funkcija – higieninė. „Miegodamas žmogus prakaituoja, antčiužinio užvalkalas gali išsitepti nuo įvairių skysčių, kuriuos nesunku išvalyti, o pagrindinis čiužinys lieka švarus. Po 3–5 metų galima nusipirkti naują čiužinuką, jis nėra brangus“, – teigia A.Padvaiskas.

Įmonė gamina spyruoklinius čiužinius, nes jie ilgaamžiai, vėdinasi kaip dumplės. Spyruokliniams čiužiniams suteikiama 2 metų garantija. Pasaulio higienos specialistai rekomenduoja čiužinį keisti po 5–7 metų.

A. Padvaiskas
A. Padvaiskas

Poilsio komfortą užtikrina funkcinės lovos

Vis daugiau lietuvių atranda ne tik higieninius čiužinius, bet ir funkcines lovas. Tokios lovos mums pirmiausia asocijuojasi su slaugos namais ar ligoninėmis, o kaip patogų namų baldą pirmieji jas pamėgo skandinavai, vėliau paplito visoje Europoje. Lova valdoma elektrine pavara – pulteliu galima pakelti kojas ar viršutinę kūno dalį, pasirinkti pageidaujamą kampą. Tokiose lovose patogu pailsėti po darbo, pakėlus į viršų kojas sumažinti tinimą ar nuovargį, atlošus nugarą skaityti knygą, dirbti kompiuteriu. „Lietuviai funkcines lovas jau pradeda pirkti – vieni sau, kiti – senyvo amžiaus tėvams. Šios lovos skandinaviško stiliaus, aptrauktos baldiniu audiniu, be medinių ar metalinių detalių. Audinių spalvas ir struktūras galima rinktis iš 900 pavyzdžių“, – pasakoja įmonės vadovas.

Firminėje įmonės parduotuvėje rasite ir daugiau produkcijos: naktinių staliukų, pufų, daiktadėžių, pagalvių. Viskas skirta komfortiškam ir sveikam miegui.

Padvaiskas ir Ko
Padvaiskas ir Ko

Investuoja į gamybos tobulinimą

Įmonė pastatė naujas 7400 kvadratinių metrų gamybines patalpas. Praeitais metais investavo 2,5 mln. eurų į naują įrangą medžio apdirbimo, siuvimo – daigstymo, porolono perdirbimo cechuose. Nauja įranga atlieka daugiau automatizuotų funkcijų, todėl reikia mažiau rankų darbo.

UAB „Padvaiskas ir Ko“ įgyvendina ES finansuojamą projektą „Eco–inovacijos LT+“, kuriuo siekiama įdiegti naujas technologijas ir patobulinti gamybą. Projektui įgyvendinti iš Europos regioninės plėtros fondo skiriama 900000 eur. Ši suma padengė 34,65 proc. projekto išlaidų.

Šiuo metu įmonėje dirba apie 300 darbuotojų, vidutinis atlyginimas 1400 eur.

Firminė parduotuvė „Padvaiskas ir Ko“ atidaryta fabriko teritorijoje, adresu: Lauko g. 10, Glitiškės, Vilniaus rajonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius