Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kas vyrams visiškai nerūpi sekso metu?

Visiškai nenustebtume, jei dalis vyrų sako: „Mieloji, tu esi per daug skrupulinga, viską imi į galvą. Nesijaudink dėl menkniekių!“ Tačiau ne visoms moterims tai pavyksta. Dalis jų vis tiek jaudinasi ir nervinasi, ypač intymioje sferoje – kai mylisi su partneriu.
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.

Taigi, „Goodhouse“ apibūdino, kas išties vyrams nerūpi, į ką jie nekreipia dėmesio, kai mylisi su moterimi?

Jūs aimanuojate lovoje ar tylite. Jei pešite vyrui plaukus ir rėksite į ausį, lyg ketindama susprogdinti būgnelius, žinoma, kad nieko gero nesitikėkite. Garsiai šūkčioti taip pat kažin ar verta, jei sumanėte keršyti kaimynams už naktį verkusį jų kūdikį, neseniai pasibaigusį remontą ar tiesiog norėdami parodyti, kad seksas jūsų miegamajame nemirė.

Kitas kraštutinumas, kai gulite it sumedėjusi, irgi ne kažin koks variantas.

Viskas, kas natūralu, tas lovoje tinkama. Nesidrovėkite savo aistros bei jos išraiškos.

Jūsų intymios vietos kvapas. Jei intymią vietą iškvėpinate, norėdama kvepėti, atminkite, kai tik tai kūno dalis, o ne gėlių klomba. Vagina ir turi atsiduoti vagina. Nepersistenkite. Daugiau natūralumo.

Krūtinė sekso metu. Jūs viršuje, pasilenkiate prie vyro ir žiūrite į savo nukarusią krūtinę? Stop – jums svarbu pajusti malonumą ar patraukliai papozuoti? Kvailoka atsisakyti tam tikrų sekso pozų vien dėl to, kad jų metu krūtinė ne itin fotogeniškai atrodo.

Bikinio zonos ir kitų kūno vietų depiliacija. Kai sugriūvate į lovą, nei kojos, nei pažastys ar intymi vietelė nerūpi tiek, kad partneris ieškotų liniuotės ir matuotų, kiek čia tos augmenijos ataugo nuo praėjusios depiliacijos. Taigi gal visgi atsipalaiduokite ir mėgaukitės?

123RF.com nuotr./Pora miegamajame
123RF.com nuotr./Pora miegamajame

Ar jau sudrėkote. Šį dalyką galima pataisyti glamonėmis, tinkama preliudija, pagaliau yra lubrikantų. Tai nėra joks trukdis džiaugtis seksu.

Kokius garsus sukuriate mylėdamiesi. Kai mylitės, natūralu, kad pasitaiko ir kūnų susidūrimo garsų, pliaukštelėjimų, vaginos šliurpsėjimo – juk „vyksta procesas“. Tačiau tai ne priežastis šokti iš lovos ir klykti: „Jėzau, kaip tai baisu!“

Tai natūralu – judant vaginoje prisikaupia oro, o paskui jis prasiveržia. Nieko atstumiančio ir vulgaraus.

Visi turi išeinamąją angą. Pavyzdžiui, jums patinka šuniuko poza, tačiau jos vengiate, nes nemalonu, kad partneris matys analinę angą. Tačiau tiesa paprasta – visi žmonės ją turi. Ir ne tik žmonės – netgi jūrų žvaigždės. Tad neverta dėl to krimstis.

Jūsų šukuosenos būklė. Išsileido garbanos, iškrito segtukas, susivėlėte? Koks skirtumas ir kam tai rūpi? Patikėkite, vyrui tikrai į tai nusispjaut, tai ir jums netūrėtų rūpėti.

Nesidrovėkite ir parodykite, ko norite. Tikrai nieko nesugadinsite, jei pasakysite vyrui: „Galima šiek tiek lėčiau – mane taip labiau įkaitina“ arba „Man patinka, kai lieti štai čia.“

Jūsų grimasos sekso metu. Perkreiptas veidas, kramtomos lūpos gali tik jums atrodyti nepatraukliai, tačiau partneriui, tikėtina, bus seksualu. Be to, vargiai jis gali ir matyti – galbūt pats užsimerkęs ir yra su dar keistesne grimasa veide...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius