Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Besidominčioms sąmoninga motinyste – pirmoji konferencija „Sveika ir laiminga mama“

Visų esamų ir būsimų Lietuvos mamų gegužę laukia ypač vertinga dovana – pasaulinės misijos „Sveika ir laiminga mama“ pradžia! Pirmą kartą organizuojama konferencija yra svarbi šios misijos dalis, skirta visoms moterims, besidominčioms sąmoninga motinyste, norinčioms sėkmingai pastoti, siekiančioms puoselėti visapusišką sveikatą, darną ir laimę savo šeimoje. Vilniuje renginys simboliškai įvyks per Motinos dieną – gegužės 6 dieną.
Motinystė
Motinystė / Vida Press nuotr.

Konferencijoje „Sveika ir laiminga mama“ savo žiniomis ir sukaupta patirtimi dalinsis du pasaulinio pripažinimo sulaukę pranešėjai.

Norvegų mokslininkas, daugiau nei 200 gydymo centrų tinklo „Health Optimizing“ įkūrėjas, Thomas Aksnes, kuris kalbės apie moters fizinę ir emocinę sveikatą bei visapusišką asmeninę savirealizaciją, ir emocinio intelekto lavinimo instruktorė, asmeninio augimo mokymų centrų „SoulACTION“ ir „Moters magijos mokykla“ įkūrėja, knygų „Moters magijos mokykla“, „Amžinas medaus mėnuo“ autorė Andrė AMIYA Pabarčiūtė.

K.Jasudaitės nuotr./Andrė Pabarčiūtė
K.Jasudaitės nuotr./Andrė Pabarčiūtė

Kaip moteriai sėkmingai pastoti, išnešioti sveiką kūdikį ir džiaugtis laiminga motinyste? Kaip puoselėti ne tik fizinę, bet ir emocinę sveikatą ir darną šeimoje? Ką iš tiesų moteriai reiškia būti laiminga mama? Šie klausimai yra aktualūs visoms mamoms – į juos išsamiai bus atsakyta konferencijos „Sveika ir Laiminga Mama“ metu.

Thomas Aksnes, dar vadinamas naujosios kartos medicinos paradigmos genijumi, Vilniuje pristatys dar niekur negirdėtus, daugelį metų trukusių vaisingumo tyrimų rezultatus.

Pasak jo, priežastis, dėl kurios moteris negali pastoti, paprastai nebūna viena, todėl ir sprendimai privalo būti visuminiai, nukreipti į priežastis, o ne į pasekmes bei apimantys įvairias gyvenimo sritis.

„Daugiau nei devyniasdešimčia procentų atvejų moteriai išties nėra sunku pastoti, nes prigimčių lygmenyje jos kūnas tam ir sutvertas – nėštumas yra visiškai natūrali būsena. Tačiau moters kūnas labai išmintingas: jei mėginant pastoti vis nesiseka natūraliai užmegzti gyvybės, tai aiškus signalas, jog iki tol moteris dar turi sudaryti nėštumui tinkamas fizines ir emocines sąlygas“, – teigia mokslininkas.

Thomas Aksnes supažindins su unikalia vaisingumo metodika. Jau daugeliui šeimų visame pasaulyje tampančia natūralia alternatyva dirbtinio apvaisinimo procesui. Bus kalbama apie realius problemų sprendimo būdus ir prevencines priemones. Mokslininkas taip pat pristatys savo asmeninių genetikos tyrimų rezultatus ir pateiks svarios informacijos apie tiesioginę moters įtaką kūdikio genetikai nėštumo metu.

Į poros tarpusavio santykius bus kviečiama pažvelgti kaip į visai naują dimensiją, kurioje meilė – tai suartinanti, gydanti ir kurianti jėga.

Antroji renginio dalis bus skirta moters emocinei būsenai ir visapusiškai moteriškai savirealizacijai. Emocinio intelekto lavinimo instruktorė Andrė AMIYA Pabarčiūtė pasakos, jog laiminga motinystė – tai ne tik puiki mamos ir kūdikio sveikata, bet ir santykių kokybė su vyru, vaikais ir artimaisiais. Andrė pasidalins sukauptomis praktinėmis žiniomis apie moterišką prigimtį, jos atsiskleidimą santykiuose, šeimoje ir visuomenėje. Į poros tarpusavio santykius bus kviečiama pažvelgti kaip į visai naują dimensiją, kurioje meilė – tai suartinanti, gydanti ir kurianti jėga. Bus gausu praktinių patarimų, kaip moteris ir vyras gali padėti vienas kitam atsiskleisti jų poros santykiuose.

Jau 12 metų moteris konsultuojanti santykių klausimais lektorė, mokanti jas savirealizacijos paslapčių pasidalins esminėmis taisyklėmis ir metodais, kaip motinystę paversti džiugia, harmoninga ir laiminga patirtimi. Juk laiminga mama – tai pirmiausia laiminga moteris!

Šio unikalaus projekto idėja gimė Lietuvoje, tačiau jau numatomas pasaulinis turas kituose didžiuosiuose Europos ir pasaulio miestuose: Rygoje, Londone, Osle, Limoje ir kt.

Konferencija „Sveika ir laiminga mama“ įvyks gegužės 6 dieną, Vilnius „Compensa“ koncertų salėje. Daugiau informacijos apie renginį galite rasti čia: https://www.mamosdiena.lt/ .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius