-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skanus grožis: menininkė kulinarė pyragus puošia įstabiais tešlos „karpiniais“

Pyragų receptų ir jų dekoravimo būdų egzistuoja daugybė, kai kurie skanėstai prikausto žvilgsnį ilgam. O štai nuo skanių menininkės ir kulinarės Karin Pfeiff Boschek darbų tiesiog neįmanoma atitraukti žvilgsnio – „kaip ji tai padaro?“. Kepinius ši moteris dekoruoja preciziškais, sudėtingų geometrinių ar gamtos motyvų kupinais tešlos „karpiniais“.
Karin Pfeiff Boschek kūriniai
Karin Pfeiff Boschek kūriniai / ©Instagram/karinpfeiffboschek nuotr.

Kartu su vyru Bruce'u, Karin Pfeiff Boschek rašo kulinarinį tinklaraštį „Our Delicious Food“, kuriame dalijasi savo kūrinių receptais ir nuotraukomis. Tačiau gražių skanėstų mėgėjai dar aktyviau seka jos Instagram paskyrą, kurioje net nepavyktų rasto dviejų vienodų pyragų!

Beje, menininkės ir kulinarės pyragai nėra butaforija – moteris juos gamina nuo nulio: minko tešlą, ruošia skirtingus įdarus, o viršų puošia „karpiniais“, kuriuos įkvepia patys įvairiausi dalykai – tuo metu karaliaujantis sezonas ir besikeičianti gamta, pyragui naudotos gėrybės ir pan.

Pasigėrėkite nuostabiais pyragais ir pasisemkite įkvėpimo kito jūsų kepinio puošybai. Galbūt pasiekti Karin Pfeiff Boschek lygio kol kas nepavyks, tačiau, naudojant nedideles sausainiams formuoti skirtas formeles, pasigaminti karpiniais dekoruotą pyrago viršų gali bet kas, pasitelkęs šiek tiek kantrybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius