-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LFF supertaurės mūšį pasitinkantys seni varžovai jau žvangina ginklais

Laukimas baigėsi. Jau ateinantį šeštadienį Vilniuje stipriausi šalies klubai Marijampolės „Sūduva“ ir Vilniaus „Žalgiris“ stos į akistatą dėl LFF supertaurės. Šios rungtynės oficialiai žymės naujo Lietuvos futbolo sezono pradžią.
Aliaksei Baga ir Heimo Pfeifenbergeris
Aliaksejus Baga ir Heimo Pfeifenbergeris / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Manau, jog šiam supertaurės mačui esame pasirengę. Pasirengimo laikotarpiu esu patenkintas, žaidėjai yra gerai nusiteikę, tad tikiuosi, kad pozityvias nuotaikas pavyks perkelti ir į aikštę“, – kalbėjo „Sūduvos“ strategas Heimo Pfeifenbergeris.

„Sūduvos“ kapitonas Algis Jankauskas antrino savo treneriui ir vylėsi, kad suvalkiečių šeimininkavimas Lietuvos futbolo virtuvėje bus pratęstas ir savaitgalį.

„Supertaurės mačas – vienos rungtynės, per kurias daug kas gali nutikti. Norėtųsi sezoną pasitikti pergalingomis nuotaikomis“, – kalbėjo suvalkiečių ekipos kapitonas.

A lygos čempionai parengiamuoju laikotarpiu sužaidė septynis mačus, iš kurių laimėjo dvi dvikovas ir tris sykius sužaidė lygiosiomis.

Vilniaus klubas šį tarpsezonį rodė dar solidesnius rezultatus. Vilniečiai iš šešių dvikovų laimėjo net penkias ir sykį sužaidė lygiosiomis.

Maža to, sostinės komanda per visą parengiamąjį ciklą praleido vos vieną įvartį, kai pačiose pirmosiose rungtynėse 2:1 buvo įveiktas latvių „Valmiera“ klubas.

„Smagu, kad laukimas pagaliau baigėsi. Nekantraudami laukiame šeštadienio, nes tai jau bus ne draugiškas mačas, o rungtynės dėl titulo. Treniruotis yra viena, o išbandyti save prieš pajėgų oponentą – visai kas kita“, – teigė „Žalgirio“ vairą šių metų pradžioje perėmęs baltarusis Aliaksejus Baga.

„Visi puikiai žinome "Žalgirio" filosofiją ir tai, kaip susiklostė praėjęs sezoną. Metai buvo katastrofiški, nes klubas taip ir neiškovojo nė vieno titulo. Verčiam naują lapą, naujas mačas, naujas sezonas. Supertaurė – vienos rungtynės ir tikimės jas laimėti“, – teigė „Žalgirio“ kapitonas Saulius Mikoliūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius