Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijos spauda pripažįsta pralaimėjimą, ispanai pakvaišę dėl „stebuklo“

„Istorinis sugrįžimas“, – tokia antrašte „Barcelona“ pergalę 6:1 prieš „Paris Saint-Germain“ ekipą pažymėjo didžiausio Ispanijos sporto dienraščio portalas Marca.com. Madride įsikūrusi redakcija dažnai kaltinama „Real“ palaikymu ir katalonų pergalių sumenkinimu, tačiau prieš trečiadienio stebuklą net ir jie nulenkė galvas.
AS.com
AS.com

Žinoma, „Marca“ skaičiuoja teisėjo padarytas klaidas, tačiau didžiausi Ispanijos ir Prancūzijos sporto portalai visų pirma pažymi neįtikėtiną pasiekimą ir istorinę pergalę.

„Barcelona“ tapo pirmąja komanda Čempionų lygos istorijoje, panaikinusia 4 įvarčių deficitą ir atkrintamosiose varžybose žengusia į kitą etapą. Tai skamba neįtikėtinai, tačiau dar įspūdingiau tai, kad iki 88-osios rungtynių minutės katalonams reikėjo trijų įvarčių, norint žengti toliau.

„Milagroso“ (liet. Stebuklinga) – rašo portugalų „Ole“.

„Nuskendimas“, – simboliška, tačiau abu didžiausi prancūzų futbolo portalai PSG pergalę pavadino vienu žodžiu. Tiek „L'Equipe“, tiek „France Football“ paryžiečių pralaimėjimą palygino su laivo nuskendimu.

Iš karto po rungtynių su pergale „Barcelona“ pasveikino ir amerikietiškojo futbolo komanda „New England Patriots“, kuri neseniai surengė istorinį sugrįžimą „Super Bowl“ rungtynėse, laimėdama titulą.

Tikra audra virė „Twitter“ socialiniame tinkle, kur netrūko prakeiksmų teisėjui, „Barcelona“ žaidėjams, pražangą baudos aikštelėje suvaidinusiam Luisui Suarezui, tačiau dar daugiau futbolo asmenybių sveikino katalonus su neeiliniu pasiekimu.

„Įspūdingiausios visų laikų rungtynės“, – rašė Gary Linekeris.

Jam pritarė ir buvęs „Manchester United“ žaidėjas Rio Ferdinandas.

G.Linekeris pasidalijo vaizdo įrašu iš „BT Sports“ studijos, kur istorines rungtynes stebėjo tiek G.Linekeris, tiek R.Ferdinandas. Su jais kartu buvo ir „Liverpool“ legenda Stevenas Gerrardas bei Michaelas Owenas.

VIDEO: Futbolo legendos džiūgauja dėl „Barcelona“ pergalės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius