Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

„Real“ treneris tryško pykčiu: „Man City“ įvartis neturėjo būti įskaitytas

Madrido „Real“ treneris Carlo Ancelotti nepagailėjo kritikos teisėjui Arturui Diasui po lygiųjų 1:1 su „Manchester City“ Čempionų lygos pusfinalio pirmosiose rungtynėse.

Vinicius Junioras buvo išvedęs „Real“ į priekį pirmajame kėlinyje, tačiau 67-ąją minutę Kevinas De Bruyne sulaukė puikaus perdavimo iš Ilkay'aus Gundogano ir smeigė stipriai bei tiksliai.

C.Ancelotti po mačo teigė matęs įrašus, kuriuose galima įžvelgti, jog kamuolys buvo kirtęs liniją „Man City“ atakos metu.

„Atrodė, kad kamuolys buvo užribyje, – iškart po rungtynių televiziniame interviu teigė strategas. – O prieš tai buvo kampinis, kurio teisėjas nedavė. Arbitras nebuvo dėmesingas. Jis man davė geltoną kortelę, o aš jam atsakiau, kad korteles reikėtų dalinti aikštėje, ne už jos ribų.“

Vėliau spaudos konferencijoje strategas buvo dar griežtesnis.

„Užribis buvo. Ne aš tą sakau. Technologija tą rodo. Mane tai stebina. Mažos detalės, bet teisėjas turi į jas atkreipti dėmesį. Žaidėjai buvo nusipelnę gauti daugiau kortelių, o gavau tik aš“, – kalbėjo italas.

„Real“ ir „Man City“ Čempionų lygos pusfinalyje susitinka antrus metus iš eilės. Pernai Anglijos komanda antrųjų rungtynių pabaigoje pirmavo bendru rezultatu 5:3, tačiau praleido du įvarčius per pridėtą laiką ir krito pratęsime.

Tiesa, tuomet antrosios rungtynės buvo žaidžiamos „Santiago Bernabeu“, šįkart jos bus žaidžiamos „Man City“ namų stadione.

„Jausmas neblogas, – kalbėjo C.Ancelotti apie antradienio rungtynes. – Mes kovėmės, kovojome ir nusipelnėme pergalės. Buvo geras mačas. Rezultatas mums nieko papildomo neduoda, tačiau šios poros nugalėtojai spręsis paskutinėmis minutėmis.“

Pepas Guardiola, treniruojantis „Man City“, pasakojo, kad jo komanda nesugebėjo įvarčiu paversti rungtynių kontrolės pirmajame kėlinyje.

„Tai futbolas. Tai Madrido „Real“. Nesu nustebęs. Turėsime surasti balansą, pridėti atakoje. Alaba ir Rudigeris buvo labai arti Erlingo Haalando. Plotai tarp vidurio ir krašto gynėjų buvo užkišti. Nebuvo lengva surasti erdvės Erlingui. Bandysime įnešti pakeitimų, kad galėtume žaisti kiek aukštesniu ritmu“, – dėstė P.Guardiola.

„Etihad“ stadione atsakomosios rungtynės vyks gegužės 17-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius