Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 30 /17:30

Pirmų šiemet Lietuvoje oro balionų varžybų nugalėtojo taurę išsiveš lenkas

Marijampolėje surengtas šiemet pirmas Lietuvoje ir vienas pirmųjų pasaulyje karšto oro balionų varžybas laimėjo svečias iš Lenkijos Romanas Bauta. Iš pradžių buvęs greta lyderių, vėliau jis pakilo į pirmą vietą, kristelėjo laipteliu žemyn, bet galiausiai susigrąžino geriausiojo poziciją.
Oro balionai
Oro balionai

R.Bautos sąskaitoje – 8 239 taškai iš 11 000 galimų. Ypač sėkmingas jam buvo antras skrydis, kai už dvi užduotis gavo po maksimalų taškų skaičių – 1 000.

Antrą vietą užėmęs Vytas Kerdokas surinko 8 044 taškus, trečias likęs Laurynas Komža – 7 094 taškus. Visi rezultatai pateikiami čia.

Nuo penktadienio vakaro iki sekmadienio ryto buvo surengti trys skrydžiai, per kurį sportininkai atliko 11 užduočių. Šeštadienio rytą suplanuotą skrydį teko atšaukti dėl rūko.

Iš viso tarptautinėse varžybose „Marijampolė Cup 2021“ dalyvavo 21 pilotas. Sulaukta ir dviejų sportininkų iš Lenkijos, vienas iš jų namo grįš ne tuščiomis.

Oreivių klubo „Lituanica“ nuotr./Varžybų „Marijampolė Cup 2021“ nugalėtojai Laurynas Komža, Romanas Bauta ir Vytas Kerdokas (pirmoje eilėje su apdovanojimais) bei dalyviai
Oreivių klubo „Lituanica“ nuotr./Varžybų „Marijampolė Cup 2021“ nugalėtojai Laurynas Komža, Romanas Bauta ir Vytas Kerdokas (pirmoje eilėje su apdovanojimais) bei dalyviai

Nors organizatoriai neslėpė anksčiau dvejoję, ar verta per karantiną rengti varžybas, galiausiai surizikavo ir džiaugėsi neapsigavę – epidemiologinė situacija dabar yra kur kas geresnė nei pradėjus organizuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius