Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 01 12

Apie nėštumą pranešusi N.Osaka stabdo profesionalios tenisininkės karjerą

Buvusios pirmosios pasaulio raketės Naomi Osakos (WTA-47) šeimoje – džiugios naujienos. Japonijos teniso superžvaigždė pranešė, kad laukiasi pirmagimio.
Naomi Osaka
Naomi Osaka / „Scanpix“ nuotr.

„Pastarieji keletas metų buvo tikrai įdomūs. Mano požiūriu, metai, kurie tau suteikia daugiausiai iššūkių, ir yra įdomiausi. Pastarieji keletas mėnesių be sporto man suteikė naujos meilės žaidimui. Supratau, kad gyvenimas yra labai trumpas, o kiekviena diena yra palaiminimas ir naujas nuotykis. Žinau, kad ateityje manęs laukia daug nuostabių dalykų, o labiausiai laukiu akimirkos, kuomet mano vaikas žiūrės mano susitikimą ir pasakys „Čia mano mama!“. 2023-ieji bus pamokų kupini metai ir labai tikiuosi, kad jus visus pamatysiu per 2024-ųjų „Australian Open“, – žinute su savo sekėjais pasidalijo Osaka.

Pastaruoju metu užsienio spaudoje buvo pasirodę pranešimai, kad 25-erių tenisininkė rimtai svarsto baigti profesionalės karjerą. Šiuos įtarimus dar labiau sustiprino ir japonės pasitraukimas iš šių metų „Australian Open“, tačiau dabar visos abejonės dėl karjeros tęstinumo – išsklaidytos.

Melburne N.Osaka per savo karjerą triumfavo du sykius. Tiek pat kartų ji yra laimėjusi ir kitą „Didžiojo kirčio“ turnyrą - „US Open“.

Nuo 2019-ųjų tenisininkė iš Japonijos puoselėja šiltus jausmus amerikiečių reperiui Cordae, su kuriuo gyvena savo namuose Los Andžele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius