Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 03

Milžiniškos baudos: emocijų Vimbldone nevaldę tenisininkai paplonins pinigines

Į taisyklių pažeidimus griežtai žiūrintys Vimbldono organizatoriai nejuokauja – emocijų nesuvaldžiusiems tenisininkams teks kaip reikiant paploninti pinigines. Štai geriausiai pasaulio tenisininkei Serenai Williams buvo skirta netgi 10 tūkstančių JAV dolerių bauda.
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“ nuotr.

S.Williams pratrūko Vimbldono antrojo etapo dvikovoje su tautiete Christina McHale. Po pralaimėto pirmojo seto pratęsimo pirmoji pasaulio raketė prisėdo ant suoliuko, penkis kartus trenkė rakete į žemę ir ją nusviedė tiesiai į operatorių. Būtent už tai jai skirta 10 tūkst. dolerių bauda.

Vis dėlto pirmoji pasaulio raketė išliejusi visą pyktį pradėjo žaisti kur kas geriau, užtikrintai laimėjo antrą setą, trečiosios dalies devintame geime pasinaudojo lemiamu „break point’u“ ir pergalę šventė 6:7 (7:9), 6:2, 6:4

10 tūkst. dolerių baudos sulaukė ir Serbijos tenisininkas Viktoras Troickis. Tiesa, šio elgesys buvo kur kas agresyvesnis. 27-oji pasaulio raketė dvikovoje su Albertu Ramosu-Vinolasu pagrindinį teisėją aprėkė, išvadino idiotu ir rėžė, kad jis yra blogiausias teisėjas visoje istorijoje. Kviečiame pasigrožėti:

Didžiausios baudos – 12 tūkst. dolerių – sulaukė Didžiosios Britanijos tenisininkė Heather Watson. Jai bauda skirta už aikštės gadinimą ir raketės laužymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius