Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po širdies transplantacijos atsigavęs Salvadoras Sobralis grįžta su nauja daina: įvertinkite

Praėjusių metų „Eurovizijos“ nugalėtojas nuo rugsėjo buvo sustabdęs savo karjerą dėl sveikatos problemų – dainininkui reikėjo persodinti širdį. Po sėkmingos operacijos jau atsigavęs portugalas vėl kibo prie darbų studijoje ir pristato gerbėjams naują savo dainą „Mano a Mano“.
Salvadoras Sobralis
Salvadoras Sobralis / Video kadras

Savo naująjį singlą ir jį lydintį vaizdo klipą dainininkas pristatė penktadienį. Dainai „Mano a Mano“ žodžius parašė Maria do Rosário Pedreira, o muziką – Júlio Resende.

O šeštadienį per didįjį „Eurovizijos“ finalą Salvadoras Sobralis pirmą kartą pasirodys scenoje po aštuonių mėnesių pertraukos – tiek laiko jis gydėsi širdies ligą ir visiškai nekoncertavo.

Jūsų dėmesiui ir teismui – naujoji „Eurovizijos“ nugalėtojo Salvadoro Sobralio daina „Mano a Mano“:

VIDEO: Salvador Sobral | Mano a Mano (New Single)

Sukritikavo šių metų lyderę

Naują dainą Salvadoras Sobralis pristatė netrukus po to, kai naujame interviu Portugalijos laikraščiui „Publico“ sukritikavo šių metų „Eurovizijos“ lydere laikomos Izraelio atstovės Nettos Barzilai dainą „Toy“.

„YouTube pamanė, kad man patiktų Izraelio daina. Atsidariau nuorodą ir išgirdau siaubingą dainą. Laimei, šiais metais man nebereikia daugiau nieko klausytis“, – nevyniodamas žodžių į vatą sakė Salvadoras Sobralis.

„Praėjusiais metais žmonės sakė, kad „dabar, kai tu laimėjai, viskas pasikeis!“. Aš taip nemanau. Galbūt kada nors ateityje“, – retame interviu sakė Salvadoras Sobralis, kuris pernai per nugalėtojo kalbą sakė, kad „muzika – tai ne fejerverkai“, ir atvirai vylėsi, jog pompastiškasis dainų konkursas bent kiek nors pasikeis.

Istorinė pergalė „Eurovizijoje“

15min primena, kad portugalas Salvadoras Sobralis 2017-ųjų gegužę laimėjo Ukrainoje vykusį „Eurovizijos“ dainų konkursą. Jis – pirmas portugalas, kuriam pavyko pasiekti tokį rezultatą per visą „Eurovizijos“ gyvavimo istoriją.

Dainą nugalėtoją „Amar Pelos Dois“ jam parašė sesuo Luisa Sobral – per finalą, kai buvo paskelbtas laimėtoju, Salvadoras ją atliko kartu su ja.

Rugsėjo pradžioje Salvadoras Sobralis pranešė, kad dėl sveikatos problemų stabdo savo muzikinę karjerą, o gruodį jam buvo atlikta širdies persodinimo operacija. Mėnesį laiko jis dar buvo stebimas medikų ligoninėje, o sausį dainininkas išleistas namo.

Štai čia – Salvadorui Sobraliui pergalę išplėšusi daina „Amar Pelos Dois“:

VIDEO: Salvador Sobral - Amar Pelos Dois (Portugal) LIVE at the 2017 Eurovision Song Contest

15min galerijoje – Salvadoro Sobralio pergalės akimirkos 2017-ųjų „Eurovizijoje“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius