-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min studijoje – G.Savickas ir režisierius S.Aškelavičius: apie poilsiautojus, pavydą ir žaidynes

Pirmadienį 15min studijoje viešėjo režisierius Simonas Aškelavičius ir aktorius Giedrius Savickas. Čia jiedu pristatė šią savaitę kino teatrus pasieksiančią lietuvišką komediją „Poilsiautojai: pavydo žaidynės“.
Giedrius Savickas ir Simonas Aškelavičius
Giedrius Savickas ir Simonas Aškelavičius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Jau lapkričio 24-ąją į kino teatrus atkeliauja nauja lietuviška komedija „Poilsiautojai: pavydo žaidynės“. Kino kūrėjai žada, kad tai bus tikra bomba.

Palangoje, Šventojoje ir Nidoje nufilmuota komedija pirmą kartą į kino ekranus perkels autentišką pajūrio kurortų atmosferą su tikrais žmonėmis.

„Pasiryžome sukurti filmą, kokio Lietuvoje dar nebuvo. Neužsidarėme filmavimo aikštelėje, o ėjome tiesiai į poilsio cunamį – aktorius filmavome tarp tikrų žmonių. Daugelis praeivių čia pat gatvėje ar pliaže buvo įtraukti į siužetą arba pateko į kadrą. Tad jei šią vasarą poilsiavote pajūryje, ateikite pasižiūrėti šio filmo – gali būti, kad pamatysite save didžiajame ekrane“, – šypsosi režisierius Simonas Aškelavičius, anksčiau kūręs kultinę televizijos laidą „Dar pažiūrėsim“, filmo „Valentinas vienas“ epizodą ir komediją „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Komedijos „Poilsiautojai: pavydo žaidynės“ kūrėjai: „Tai bus bomba“

Šioje juostoje nusifilmavo daugybė žinomų aktorių – Larisa Kalpokaitė, Arvydas Dapšys, Gelminė Glemžaitė, Gabija Jaraminaitė, Vaidotas Grincevičius... Ir visų mylimas Giedrius Savickas.

Tad su Giedriumi ir Simonu 15min studijoje ir kalbėjomės apie filmo kūrimą, užkulisius, iššūkius ir tas tikrąsias atostogas lietuviškame pajūryje.

Žiūrėkite:

VIDEO: 15min studijoje – „Poilsiautojai: pavydo žaidynės“ režisierius Simonas Aškelavičius ir aktorius Giedrius Savickas

TAIP PAT SKAITYKITE: Giedrius Savickas: „Kad įkrisiu į duobę, žinojo tik Gabija Jaraminaitė“

VIDEO: "Poilsiautojai: pavydo žaidynės" anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius