-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas darysis koronaviruso testą: jaučiasi prastai, galimai bendravo su užsikrėtusiais

Po „Kitokių pasikalbėjimų“ laidos trims „Adform kiemelio“ darbuotojams buvo diagnozuotas koronavirusas. Su baro darbuotojais tuo metu laiką leidęs Egidijus Dragūnas taip pat nerimauja – poilsiaudamas Palangoje atlikėjas pradėjo kosėti, nekaip jaučiasi, tad tiesiu taikymu vyks atlikti testo.
Egidijus Dragūnas-Sel ir Mantas Katleris
Egidijus Dragūnas-Sel ir Mantas Katleris / „Kitokių pasikalbėjimų“ nuotr.

Antradienį nustačius, kad koronavirusu užsikrėtė trys Kauno „Adform kiemelio“ baro padavėjai, į žinutę sureagavo ir „Kitokių pasikalbėjimų“ organizatorius Mantas Bertulis. Anot jo, užsikrėtę darbuotojai pokalbio su Egidijumi Dragūnu metu jau galimai sirgo. Dėl šių priežasčių atšaukiami artimiausi renginiai.

15min susisiekus su E.Dragūnu, ši žinia jį išmušė iš vėžių. Kaip sakė atlikėjas, pastaruoju metu jis kosti, nekaip jaučiasi, todėl artimiausiuose jo planuose yra pasidaryti koronaviruso testą.

„Buvau šalia barmenų, nes jie visi buvo už scenos“, – bekosėdamas 15min sakė E.Dragūnas.

Esant minimaliai rizikai, koncertus nukels

Anot atlikėjo, dabartinė situacija dėl viruso jį apskritai labai neramina. Jo teigimu, valstybė šiuo metu galėtų imtis daugiau saugumo priemonių, kaip kad tai buvo daryta anksčiau.

„Anksčiau buvo tokių dienų, kai sirgo gal tik po vieną žmogų. Bet kai buvo nuimti reikalavimai, visi vėl pradėjo sirgti. Dabar vyriausybės veikla yra vėluojanti“, – mintimis dalijosi atlikėjas.

Luko Griciaus nuotr./Egidijus Dragūnas
Luko Griciaus nuotr./Egidijus Dragūnas

Koronaviruso plitimą E.Dragūnas sekęs nuo pat pradžios, dar tuo metu, kai atostogavo Tailande. Jau tada, anot atlikėjo, reakcija į staigiai plintančią ligą buvo per lėta.

Taip pat atlikėją neramina ir neatsakingas žmonių elgesys. Šiuo metu su mylimąja laiką Palangoje leidžiantis E.Dragūnas sakė čia pamatęs tikrai liūdinančių vaizdų.

Jeigu matysime, kad yra bent minimali rizika, koncertas bus atšauktas

„Jūs pažiūrėkite į pajūrį – kiek ten žmonių!“, – išlikti sąmoningais skatino atlikėjas.

Paklaustas apie tai, kaip bus elgiamasi su jo didžiuliu koncertu Vilniuje rugsėjo 5 dieną, kuriame turėtų dalyvauti iki 15 tūkst. žmonių, atlikėjas pabrėžė, kad jei reikės apsaugoti žmonių sveikatą, jis yra pasiryžęs daug ką paaukoti.

„Jeigu matysime, kad yra bent minimali rizika, koncertas iškart bus atšauktas. Dėl to nėra jokios kalbos. Net jei ir valstybė leis daryti didelius renginius, nes tuo metu kol kas leidžiamos miesto šventės, vyks Vilniaus dienos, mes viską, esant bent minimaliai abejonei, atšauksime.

Šiuo metu jau yra parduota daug bilietų – beveik pusė. Bet jei kas nors norės grąžinti bilietus ir bus rizika, jie galės tai padaryti. Pagal įstatymą tuo metu renginys būna nukeliamas“, – patikino E.Dragūnas.

Anot atlikėjo, šiuo metu svarbiausia yra žmonių sveikata.

Beje, net ir 15min pokalbį muzikantas nutraukė anksčiau vien dėl to, kad sakė kuo skubiau vyksiantis pasidaryti koronaviruso testo.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Atšaukiami „Kitokių pasikalbėjimų“ renginiai: tikėtina, kad darbuotojai sirgo ir šou su E.Dragūnu metu

Atlikėjai, „Power hit radio“ laidų vedėjai Rūtai Loop – koronavirusas: „Esu saugiai namuose“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius