-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nieko neslepiantys Mantas ir Deividas Bendžiai: plojimai po klausimo apie erotines svajas su G.Gurevičiūte ir bergždžios pasiteisinimų paieškos

Po socialinių tinklų žvaigždės Deivido Bendžiaus ir muzikos padangėje sužibusio jo brolio Manto Bendžiaus testo melo detektoriumi nuskambėjo frazė: „Gerai, dėl šito tai eisi namo pėsčias“, nors vos prieš kelias akimirkas vaikinai džiaugėsi, kad pavyko nesusipykti. Šmaikščios replikos ir nuostabos išraiškos lydėjo juos per visą poligrafologo Vito Saldžiūno atliekamą testą. Prieš pradedant testą broliai tikino, kad melo kojos trumpos, o jie aukšti vyrai, todėl su melu jiems ne pakeliui, tačiau poligrafologas atskleidė, jog yra kiek kitaip.

Broliai sakė, kad laidoje „Melo Detektorius“ nori išsiaiškinti, kuris iš jų yra didesnis melagis, bei neslėpė, kad gyvenime abiems tenka „nepiktybiškai“ pameluoti. „Tas nekaltas melas, pavyzdžiui, mamai, kai klausia, ar pavalgei, o tu atsakai „taip““, – sakė M.Bendžius. Deividas atskleidė, kad meluoti tenka, kai nori kažką nuslėpti ir neįskaudinti kito žmogaus.

„Kai kalbi su kokia nors mergina ir ji paklausia apie kitą merginą, meluodamas galvoji, jog niekas neišlįs, bet iš tikrųjų prisidirbi“, – išsidavė vaikinas ir šyptelėjęs pridūrė, kad dėl to tenka patirti dar didesnę gėdą. D.Bendžius prisipažino jau pasimokęs, nes kartą pagautas meluojant viduje pajuto itin šlykštų jausmą ir supratimą, kad padarė labai negerą dalyką, dėl kurio kitam tenka kentėti. „Po tokių pamokų gyvenime renkuosi geriau bandyti surizikuoti ir pasakyti kitam, kaip yra, kad neskaudinčiau nei savęs, nei kitų“, – atviravo socialinių tinklų žvaigždė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Laidoje „Melo Detektorius“ – broliai Bendžiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Laidoje „Melo Detektorius“ – broliai Bendžiai

Broliai neslėpė, kad kartais tenka pameluoti ir vienas kitam, bet pabrėžė, jog tai nėra skaudūs ar nefaini melai. Vietoje to jie pasirenka kitą variantą – nutylėti, jei kas nors nepatinka. Mantas ir Deividas Bendžiai juokauja, kad „melo kojos trumpos, o mes – aukšti vyrai, tad mums ne pakeliui“. Tokios jų įžvalgos nustebino net profesionalų poligrafologą V.Saldžiūną. Jis nepagailėjo vaikinams pagyrų už kalbą „kaip iš vadovėlio“.

Tad ar tikrai broliams Bendžiams ne pakeliui su melu? Kaip yra iš tikrųjų parodė atlikti poligrafo testai. Pirmasis tikrinosi Deividas, kuris, kaip pastebėjo V.Saldžiūnas, pajuto stresą vos prijungtas prie melo detektoriaus.

Deivido Bendžiaus melo detektoriaus testas:

Mantas: Jei būtų įmanoma, keistum savo veidą?

Deividas: Taip.

M: Ar buvo situacijų, kai mano idėjos tau nepatiko, bet nepasakei?

D: Ne.

M: Man rodos, kad čia galėjo pameluoti.

D: Susimąsčiau. Taip greitai pagalvojau, kad šiaip esu pasakęs, nebuvo, jog nepasakyčiau. Bet gali būti, kad esu kažkada ir patylėjęs.

M: Ar galvoji, kad esi geresnis už mane?

D: Ne.

Vitas Saldžiūnas: Ar galvoji, kad esi geresnis už mane… hm, melas.

D: Ne, kad kažkaip čia tas aparatas.

V.Saldžiūnas: Na, kad cest la vie.

M: Ar tau patinka muzika, kurią kuriu?

D: Taip.

M: Ar turėjai erotinių svajonių apie Gintarę Gurevičiūtę?

D: Niekada.

V.Saldžiūnas: Dėl Gurevičiūtės, tai kažkas kažką… Na gerai, muzikos nekursim.

D: Baikite su ta G.Gurevičiūte. Baikite. Išeisiu. Viskas.

M: Ar esi pavogęs idėjų ir jas pateikęs kaip savo?

D: Taip?…

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Laidoje „Melo Detektorius“ – broliai Bendžiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Laidoje „Melo Detektorius“ – broliai Bendžiai

M: Ar tau naudingas populiarumas internete?

D: Taip.

V.Saldžiūnas: Atsakėte taip, bet kažkokios abejonės atsirado.

D: Aš šiek tiek galvojau, kad kartais ne visada, bet galiausiai nusprendžiau, jog vis dėl to – taip.

M: Ar teko užklupti mane, žaidžiantį su savimi?

D: Ne.

M: Labai juokingas šitas. Čia visokių prasmių – žaidžia.

D: Bet aš tai pagalvojau iš karto apie tą. Kaip ir visi.

M: Ar kada nors esi pagalvojęs apie bučinį su vyru?

D: Taip.

M: Ar yra vaizdo įrašų, dėl kurių labai gailiesi?

D: Nėra.

Po testo Deividas sakė, kad „šiaip tai kaip ir nemelavo“, tačiau poligrafologas atskleidė, kad buvo truputį kitaip. Tokia pati buvo ir brolio išvada. Tai nė kiek nenustebino V.Saldžiūno, nes jis pastebėjo, jog per testą Mantas kelis kartus žvilgtelėjo į Deividą. Pasak Manto, brolis galėjo sumeluoti apie jo kuriamą muziką. Poligrafas fiksavo stipresnes organizmo reakcijas į klausimus Ar galvoji, kad esi geresnis už mane? ir Ar turėjai erotinių svajonių apie Gintarę Gurevičiūtę?. Pastarasis iššaukė itin audringą abiejų brolių reakciją.

Antrojoje klausimų dalyje melo aptikta nebuvo. „Pasirinkau taktiką sakyti tiesą per šį žaidimą“, – sakė Deividas, o V.Saldžiūnui beliko tik patvirtinti, jog vaikinas šios taktikos laikėsi. Socialinių tinklų žvaigždė sakė, kad per testą apėmė keistas jausmas ir net atrodė, jog darosi sunkiau kvėpuoti. Broliui perleisdamas karštąją kėdę jis patarė jam sakyti tiesą, nes taip įdomiau. „Net tada kažkaip mintys suveikia“, – juokėsi Deividas. Vis dėlto svarbiausia broliams buvo, kad po pirmojo išbandymo pavyko nesusipykti.

VIDEO: MELO DETEKTORIUS | Pritrenkiančios DEIVIDO ir MANTO BENDŽIŲ reakcijos: „Baikit. Išeisiu, viskas“

Manto Bendžiaus melo detektoriaus testas:

D: Ar esi kada užmigęs viešoje vietoje?

M: Taip.

D: Ar galvoji, kad aš buvau sužvaigždėjęs?

M: Taip.

D: Ar galvoji, kad esi geresnis dainininkas nei Vidas Bareikis?

M: Taip.

V.Saldžiūnas: Čia buvo kažkokie apmąstymai.

M: Aš pradėjau svarstyti: pagal ką. Ir pasimečiau. Tada pasakiau juokais, ne juokais. Nežinau.

D: Dabar nebesiteisink. Yra, kaip yra. Sutartį pasirašei, kad viską paviešins.

D: Ar norėtum susikeisti gyvenimu su manimi?

M: Ne.

D: Ar tau svarbu tapti populiariu?

M: Ne. Bet galvoju, kad čia galėjo užfiksuoti melą. Žinoma, kad tapti populiariu yra svarbu, bet mano siekis, dėl ko tai darau, yra ne toks. Bet klausimas, ar svarbu. Vis tiek pasakiau „ne“, nes galvojau apie didesnę prasmę.

V.Saldžiūnas: Čia greičiau pasakyčiau, kad išlindo abejonės. Svėrėte, kaip atsakyti. Ne kiek melas, kiek jūsų paieška atsakymo.

D: Ar esi palikęs merginą dėl jos išvaizdos?

M: Taip.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Laidoje „Melo Detektorius“ – broliai Bendžiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Laidoje „Melo Detektorius“ – broliai Bendžiai

D: Ar konkuruoji su manimi?

M: Ne.

D: Ar nesigaili dėl skyrybų su Kotryna?

M: Ne.

V.Saldžiūnas: Čia jūs pasileidote su Kotryna. Sunku kažką ir pasakyti, nes čia jie prapuolė. Dėl kokių priežasčių? Nežinau, bet…

D: Čia toks kertinis, kur išmetė iš vėžių, nes ir mane labai prajuokino. Čia toks vidinis juokas. Bajeris.

D: Ar esi patenkintas visais kartu kurtais „Acoustic session“ vaizdo klipais?

M: Taip.

D: Ar gyvenime buvo momentų, kada dėl manęs gėdijaisi?

M: Taip.

D: Šitą atsakei net nepagalvojęs. Gerai, dėl šito tai eisi namo pėsčias.

V.Saldžiūnas: Susitarėte jau? Kartu jau nebeisite?

D: Jau viskas.

Po testo Mantas net nebandė slėpti, kad ne į visus klausimus atsakė nemeluodamas. „Kokius tris pamelavau“, – prisipažino jis. V.Saldžiūnas patvirtino, kad poligrafas užfiksavo kelis netikslius atsakymus. Tokios pačios nuomonės laikėsi ir Deividas. Poligrafologas pastebėjo, kad pirmojoje apklausos dalyje aptikti klaidinančius atsakymus buvo lengviau, o vėliau broliai kiek atsipalaidavo ir pradėjo tarpusavyje juokauti. Pasirodo, iš vėžių labiausiai juos išmušė klausimas Ar nesigaili dėl skyrybų su Kotryna? Kaip sakė D.Bendžius, tokios jų reakcijos nebuvo įmanoma sukontroliuoti.

V.Saldžiūnas pastebėjo, kad, nors poligrafas ir užfiksavo melo apraiškų, būtų klaidinga teigti, jog Mantas yra didesnis melagis už brolį. „Tai buvo ne tiek melas, kiek svėrimas ir abejonės“, – pabrėžė profesionalas. Poligrafologas sakė, kad M.Bendžiui skirti klausimai buvo labiau vertybinio pobūdžio, todėl jam teko ilgiau paieškoti atsakymų, nors jis ir nesiruošė meluoti. Deividas pastebėjo, kad taip yra ir realiame gyvenime: Mantas yra tas, kuris labiau linkęs kažką nutylėti, o jis pats yra tiesmukiškesnis.

Apibendrindamas testo rezultatus V.Saldžiūnas konstatavo, kad akivaizdaus melo aptikta nebuvo, tačiau kai kurie atsakymai tikrai sukėlė abejonių. Jis pastebėjo, kad broliai nepatyrė streso, tad galiausiai viskas pasibaigė juoko protrūkiu. Mantas ir Deividas prisipažino, kad per testą truputį jaudinosi, o kai kurie klausimai tikrai privertė prieš į juos atsakant pamąstyti, nes jiems buvo svarbūs ir esminiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius