-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo Ramūno Rudoko naujagimio sūnaus vardas: nuomonės su žmona išsiskyrė

Aktorius Ramūnas Rudokas (50) su perpus jaunesne žmona Justina Rudoke (22) gyvena supami malonių rūpesčių – namuose krykštauja vos prieš kelias dienas gimęs sūnus. Na, o renkant jam vardą poros nuomonės, pasirodo, išsiskyrė.
Ramūnas Rudokas su žmona Justina
Ramūnas Rudokas su žmona Justina / Luko Balandžio / 15min nuotr.

R.Rudokas 15min patvirtino, kad jis su žmona Justina sūnų po ilgų diskusijų pavadino Raidu Ramūnu Rudoku.

Kaip sakė aktorius, Raidas buvo jo variantas, o Justina primygtinai reikalavo sūnui duoti tėvo vardą. Galiausiai pora pasiekė kompromisą – davė dvigubą vardą.

„Raidas – germanų kilmės vardas. Man šis vardas dar asocijuojasi su judėjimu pirmyn, o taip pat – su visais įdomiais sportais – banglentėmis, snieglentėmis, kaitavimu... Toks stiprus, gražus vardas vyrui“, – 15min apie parinktą pirmąjį vardą sūnui pasakojo Ramūnas Rudokas.

Tiesa, žmona jau buvo sugalvojusi kitą vardą, todėl teko ieškoti kompromiso.

„Justina primygtinai reikalavo, kad būtų Ramūniukas... Tai reikėjo susitarti. Nors, tiesą sakant, visą gyvenimą juokiausi iš tų vyrų, kurie savo vardais pavadindavo savo sūnus. Tai prisijuokiau... Juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis“, – juokavo aktorius.

Dar anksčiau Ramūnas Rudokas 15min sakė, kad vardas sūnui buvo išrinktas dar prieš jam gimstant, o pagrindinis kriterijus renkantis buvo, kad šis būtų iš R raidės.

„Visą laiką sakiau, kad vaiko vardas turi būti su stipria R raide, tai taip ir bus – ilgas RRR“, – 15min sakė Ramūnas Rudokas.

15min primena, kad sūnaus žinoma pora sulaukė šį pirmadienį, rugsėjo 24-ąją. Tai – pirmas vaikas jo žmonai, tačiau pats Ramūnas jau turi tris atžalas iš ankstesnių santykių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius