-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

T.Vidmanto filmo „Trys milijonai eurų“ VIP premjera: svečiai atviravo, ką veiktų su tiek pinigų

Iš emigracijos į Lietuvą prieš gerą pusmetį grįžęs Tadas Vidmantas ilgai vienoje vietoje neužsisėdėjo. Kaip sakė, taip ir padarė – režisierius kibo į darbus ir trečiadienio vakarą pristatė trečiąjį pilno metro filmą „Trys milijonai eurų“.
Simona ir Jonas Nainiai, Monika Pundziūtė ir Mark Les, Lina ir Tadas Vidmantai, Arnoldas Eisimantas ir Inga Jankauskaitė
Simona ir Jonas Nainiai, Monika Pundziūtė ir Mark Les, Lina ir Tadas Vidmantai, Arnoldas Eisimantas ir Inga Jankauskaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Man šis kūrinys ypatingai svarbus. Ne tik todėl, kad bus visiškai kitoks nei du ankstesni mano filmai, bet ir dėl to, kad tai yra pirmas tikras mano filmas. Pats rašiau scenarijų ir režisavau. Be to, ypatingai džiaugiuosi, kad teko dirbti su dviem puikiais žmonėmis ir aktoriais – Giedriumi Savicku ir Inga Jankauskaite“, – kalbėjo T. Vidmantas.

Pats režisierius puikiai žino, kaip pats išleistų gavęs tris milijonus eurų. Jis sako iškart atiduotų paskolą, nes nemėgsta būti skolingas. Tuomet lėktų ilgų atostogų. Grįžęs nupirktų kelis mažus butus Vilniuje, kuriuos iškart išnuomotų. Tada investuotų į savo filmus ir pagaliau padarytų pasauliui skirtą pilno metro filmą anglų kalba. Žinoma, dar kažkiek paaukotų vaikams ir gyvūnams, o likusius pasiliktų juodai dienai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Režisierius Tadas Vidmantas: „Tiksliai žinau, kaip išleisiu savo 3 milijonus eurų“

Na, ir ką čia slėpti – apie milijonus tikrai pasvajoja kiekvienas... „Visi mes norim būti laimingesni, gražesni, turtingesni ir ši istorija būtent apie tokius paprastus, netikėtai praturtėjusius žmones“, – apie naująją juostą sakė T.Vidmantas.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Tadas Vidmantas su žmona Lina
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Tadas Vidmantas su žmona Lina

Pasižiūrėti „Trijų milijonų eurų“ istorijos trečiadienį Tadas sukvietė visą savo komandą ir bičiulius – sostinės kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ įvyko komedijos premjera.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ „Rokados“ šokėjos
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ „Rokados“ šokėjos

Premjeroje be visos kūrybinės filmo komandos buvo galima išvysti neseniai ištekėjusią Vaidą Lisikaitę su vyru Liutauru, Emilį Vėlyvį, Moniką Pundziūtę, Leonardą Pobedonoscevą, Dominyką Vaitiekūną, Leoną Somovą su sužadėtine Žemyna, Džiugą Siaurusaitį ir Liną Rastokaitę, Gytį Ivanauską, Robertą Kalinkiną su žmona Agne, Gytį Šapranauską, Joną ir Simoną Nainius, Rimvydą Širvinską-Makalių, Liviją Gradauskienę, Mark Les ir daugelį kitų.

T.Vidmanto premjeros svečiai, kaip ir visuomet, buvo maloniai nustebinti. Iš pradžių susirinkusiems buvo dalijami valgomi pinigai, vėliau visų akys krypo į sidabrinėmis karūnomis ir blizgiomis suknelėmis pasipuošusias šokio kolektyvo „Rokada“ šokėjas, kurios vaidino filme.

15min susirinkusių svečių klausė, kaip jie išleistų tris milijonus eurų, jei netikėtai juos gautų.

Filme „Trys milijonai eurų“ pagrindinį vaidmenį atlikusi aktorė Inga Jankauskaitė sakė, kad tokia sėkme, deja, netiki.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Inga Jankauskaitė ir Arnoldas Eisimantas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Inga Jankauskaitė ir Arnoldas Eisimantas

„Keliaučiau. Tai būtų mano pirmas ir paskutinis pirkinys. Tačiau mąstyti apie tai, kas yra nerealu ir to nebūna, neverta, nes aš netikiu tokiais dalykais. Manau, kad nepelnyti, atsitiktinai gauti pinigai neatneša nei laimės, nei galimybių“, – sakė I.Jankauskaitė, kurią į premjerą atlydėjo širdies draugas, aktorius Arnoldas Eisimantas.

Dainininkė Monika Pundziūtė teigė, kad pirma mintis, jai šovusi į galvą – taip pat kelionės.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Monika Pundziūtė ir Mark Les
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Monika Pundziūtė ir Mark Les

„Skrisčiau atostogauti, nes jau labai pavargau. Didelę dalį pinigų pasilikčiau ir manau, kad galvos dėl tokios sumos nepamesčiau, o dar atsakingiau į tai žiūrėčiau“, – tikino M.Pundziūtė.

Aktorius Dominykas Vaitiekūnas darytų daug, tačiau tuopat supranta ir apie tokių didelių pinigų beprasmybę.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Dominykas Vaitiekūnas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Dominykas Vaitiekūnas

„Vieną milijoną investuočiau į kūrybą. Taip pat daug keliaučiau – dėl suprantamų priežasčių vykčiau ten, kur šilta. Reikėtų atsisėsti ir pagalvoti... Dar nusipirkčiau autorinį tapybos paveikslą, taip pat norėčiau įsigyti būstą, dar norėčiau namelio prie ežero kranto, dar norėčiau nedidelės trobelės prie Viduržemio jūros ir dar pašiūrės kur nors... O tada suvokčiau, kad mano gyvenimas atsidūrė visiškoj duobėj ir maldaučiau likimo, kad tų trijų milijonų man nebūtų atsiuntę, kad nebūčiau praradęs taurumo, kurio turiu dabar“, – šypsojosi D.Vaitiekūnas.

O ką darytų atlikėja Simona Nainė?

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Jonas Nainys ir Simona Nainė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Jonas Nainys ir Simona Nainė

„Nusipirkčiau didelį namą, kur būtų atskiri kambariai mano šunims ir drabužinė. O kalbant rimtai, pirmiausia padengčiau visus įsipareigojimus, padėčiau savo artimiesiems, o iš to, kas liktų, investuočiau į gerą verslą“, – sakė S.Nainė.

Kelionių ekspertas Rimvydas Širvinskas-Makalius su gautais pinigais elgtųsi labai atsakingai.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Rimvydas Širvinskas-Makalius
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Rimvydas Širvinskas-Makalius

„Lengvai gavus daug pinigų, labai lengva pamesti galvą. Kai uždirbi, supranti, kaip pinigai sunkiai atėjo ir juos sunkiau leisti, o kai labai staiga gauni daug pinigų, iškart pakyla tavo norai, išlaidos ir jau grįžti prie mažesnių poreikių tampa labai sunku. Ilgai apmąsčius, aš tokią sumą investuočiau į nekilnojamą turtą ir aplankyčiau Borą Borą, kurioje atostogauti yra labai brangu“, – pasakojo R.Širvinskas-Makalius.

Filme vaidinusi aktorė Gabrielė Malinauskaitė taip pat keliautų, tik rinktųsi ne tokius šiltus kraštus, kaip visi.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Gabrielė Malinauskaitė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Gabrielė Malinauskaitė

„Manau, kad kelionei kokiai nors. Jai galėčiau patikėti visus tris milijonus. Manote, neįmanoma išleisti trijų milijonų kelionei? Patikėkite, tai labai lengva, ypač, kai svajoji nukeliauti į Antarktidą“, – šypsojosi ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prieš erotinę sceną aktorę Inetą Stasiulytę apžiūrėjo režisierius Tadas Vidmantas

Apie filmą

Pagrindiniai filmo personažai – sugyventiniai Julius ir Živilė savo kailiu patiria, jog į duris gali pasibelsti didžiulė sėkmė, kuomet dar vakar į jas beldėsi antstoliai. Trys milijonai eurų – tai loterijos laimėjimas, patikrinsiantis ne tik VMI operatyvumą, bet ir tikros, lietuviškos meilės tvirtybę. Draugai dėl pinigų tampa priešais, o priešai – draugais. Juliui teks juos atsirinkti, tuo pačiu ir nepamirštant moters, su kuria dar ką tik maudėsi skurde, o ne turtuose.

Pagrindinius vaidmenis filme atlieka Giedrius Savickas, Inga Jankauskaitė, Jokūbas Bareikis ir Ineta Stasiulytė. Filmą bus galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo 2017 m. spalio 27 dienos.

Filmo scenarijaus autorius ir režisierius Tadas Vidmantas džiaugiasi, galėdamas visiems pristatyti jau trečiąjį savo filmą. „Man šis kūrinys ypatingai svarbus. Ne tik todėl, kad bus visiškai kitoks nei du ankstesni mano filmai, bet ir dėl to, kad tai yra pirmas tikras mano filmas. Pats rašiau scenarijų ir režisavau. Be to, ypatingai džiaugiuosi, kad teko dirbti su dviem puikiais žmonėmis ir aktoriais – Giedriumi Savicku ir Inga Jankauskaite“, – kalbėjo T.Vidmantas.

Paklaustas apie darbą su T.Vidmantu, vienas pagrindinio vaidmens atlikėjų Giedrius Savickas džiaugėsi ramybe filmavimo aikštelėje. „Labai ramu, man labai gerai. Nes ramybė filmavimo aikštelėje – tai vienas brangiausių dalykų. Jis leidžia visiems gerai jaustis šiame filme“, – teigė G.Savickas.

VIDEO: TRYS MILIJONAI EURŲ (2017) - Oficialus Treileris - Tado Vidmanto komedija

TAIP PAT SKAITYKITE: Režisierius Tadas Vidmantas: „Tiksliai žinau, kaip išleisiu savo 3 milijonus eurų“

TAIP PAT SKAITYKITE: Prieš erotinę sceną aktorę Inetą Stasiulytę apžiūrėjo režisierius Tadas Vidmantas

VIDEO: Ineta Stasiulytė apie erotinę sceną - TRYS MILIJONAI EURŲ

TAIP PAT SKAITYKITE: Tadas Vidmantas Vilniaus centre pakabino žmonos CV: „Taip, naudojuosi savo vardu, kad padėčiau“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius