-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 05

Nauja K.Likšos daina „Kur mano vieta“: „Noriu klysti ir ieškoti, kol atrasiu“

2021 metų lapkričio 5 diena – džiugi diena visiems Kazimiero Likšos klausytojams. Šiandien atlikėjas pristato ne tik paskutinį singlą iš būsimo albumo, tačiau taip pat kartu praneša, jog kitą savaitę lapkričio 12 dieną pasaulį pasieks visas albumas ir bus prieinamas kiekvienam. Tai bus jau trečiasis Kazimiero Likšos solinis albumas, kuris pasakoja apie vieną iš svarbiausių laikotarpių atlikėjo gyvenime.

„Turiu pripažinti, kad dar niekada nebuvo taip sunku išleisti albumą. Albumas buvo įrašytas jau 2020 metais, tačiau pandeminė situacija niekad neleido laisvai planuoti albumo pristatymo.

Pradėjau nuo singlų leidybos proceso, kuris leido karts nuo karto apie save priminti, o vėliau, kai jau buvo galima vėl rengti koncertus ir kai jau norėjau rengti albumo pristatymą, nenorėjau to daryti. Sužinojau, kad tapsiu tėčiu. Tuo metu norėjau visą savo dėmesį atiduoti savo šeimai. Nenorėjau rizikuoti ir praleisti pačių svarbiausių momentų“, – apie albumo leidybos procesą pasakoja dainininkas.

Tačiau atlikėjas neslepia savo džiaugsmo, jog pagaliau pavyko sudėlioti visus taškus ir drąsiai skelbti naujausio darbo išleidimą.

VIDEO: Kazimieras Likša - Kur Mano Vieta

„Šiandien – puiki diena. Šiandien galiu drąsiai ir be jokių abejonių pasakyti, kad išleidžiu paskutinį singlą ir kad jau po savaitės visi galės išgirsti ir įsigyti mano naujausią darbą „Metamorfozės“. Aš begalo džiaugiuosi šiuo darbu. Šį kartą noriu nevartoti visų garsių frazių, kad tai – mano geriausias, muzikaliausias ar stipriausias albumas.

Aš galiu pasakyti tik tiek, kad jis atspindi matyt patį brandžiausią iki šiol mano gyvenimo laikotarpį, kuriame pradėjau suvokti visas savo klaidas, kuriame nustačiau savo gyvenimo vertybes, kuriame pradėjau aiškiau matyti, koks noriu būti iš tiesų. Todėl šis albumas man be galo svarbus.

Jis pasako apie mano paties metamorfozes, tačiau tikiu, kad tai išgyvena kiekvienas iš mūsų. Anksčiau ar vėliau“, – apie savo naujausią darbą dalinosi mintimis Kazimieras Likša.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Kazimieras Likša
Luko Balandžio / 15min nuotr./Kazimieras Likša

Pasak atlikėjo daina „Kur mano vieta“ yra viena tų dainų, kuri labai aiškiai atskleidžia jo paties vidines ir muzikines paieškas.

„Taip kaip albume pasakoju žmogaus vidines kovas, ieškant savo geriausios versijos, taip ir šioje dainoje noriu klausytojams parodyti, kad aš taip pat kas kartą ieškau vis naujų muzikinių formų pristatyti save. Nenoriu, kad mano dainos būtų vienodos. Noriu klysti. Noriu ieškoti, kol galiausiai atrasiu.

Labai džiaugiuosi, kad mano muzikiniai bendražygiai Tadas Daumantas ir Snorre Bergerud man leidžia tai pasiekti. Niekada negalvojau, kad viską moku ir kad viską galiu pats. Aš galiu sukurti gerą dainą. Galiu parašyti gerą melodiją, tačiau visada tikiu kūrybiniu procesu kartu su kitais talentingais žmonėmis, kuriais aš pats tikiu ir pasitikiu. Tai visuomet atneša naujų spalvų“, – apie naujausią singlą „Kur mano vieta“ kalbėjo dainininkas.

Visą pokalbį su atlikėju galite išgirsti čia:

VIDEO: Nauja K.Likšos daina „Kur mano vieta“: „Noriu klysti ir ieškoti, kol atrasiu“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius