-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie perdozavimą Demi Lovato primena pažeistos smegenys, galimybę vairuoti atėmęs suprastėjęs regėjimas

2018 m. vasarą užsienio spaudą užtvindė pranešimai apie Demi Lovato perdozavimą. Nepaisant to, kad jaunos dainininkės gyvybę išgelbėti pavyko, apie vos mirtimi nesibaigusį įvykį jai primena visą gyvenimą ją lydėsiantys sveikatos sutrikimai. Apie juos, 28-erių merginos patirtį ligoninėje, D.Lovato pasakoja „YouTube“ pasirodžiusioje dokumentikoje „Demi Lovato: Dancing with the Devil“. Ji taip pat atskleidė, kad būdama medikų priežiūroje ji patyrė net tris insultus ir širdies smūgį.
Demi Lovato
Demi Lovato / Vida Press nuotr.

D.Lovato paatviravo, kad narkotikų perdozavimas visiems laikams pakeitė ne tik jos gyvenimą, bet ir kūną – fiziškai bei emociškai. Dainininkei pažeistos smegenys, dėl sutrikusio regėjimo – atsiradusių tamsių dėmių – ji nebegali vairuoti automobilio ir skaityti jai reikėjo mokytis iš naujo, nes ilgą laiką atlikėja matė lyg per rūką.

„Turėjau priprasti prie daugybės padarinių ir jaučiu, kad jie vis dar manęs neapleidžia, kad primintų, kas gali nutikti man atsidūrus tamsoje. Esu dėkinga už tuos priminimus, tačiau dar dėkingesnė esu už tai, kad man nereikėjo ilgai gydytis priklausomybės. Vyko labiau emocinis gijimas“, – pasakojo D.Lovato.

Dainininkė „People“ taip pat sakė nenorinti pakeisti nieko, kas įvyko po perdozavimo, mat visa tai jai tapo labai geromis pamokomis.

„Tai buvo skausminga kelionė, kurią prisiminimus kartais nuliūstu, nes pamenu tą skausmą, tačiau dėl nieko nesigailiu“, – tęsė ji.

Dokumentikoje savo išgyvenimais pasidalijo ne tik D.Lovato. Dainininkės draugai ir artimieji, mama ir patėvis, taip pat sesuo prisiminė tas sunkias akimirkas iki nelaimės ir kas vyko po to. Savo mintimis taip pat pasidalijo Eltonas Johnas.

Prie mirtimi vos nesibaigusio įvykio D.Lovato, kaip ji pati sakė, privedė ne tik išsekimas, bet ir praeities traumos, patirtys muzikos industrijoje.

„Kol skelbsiu tiesą, tol kursiu žmonėms svarbią muziką. Toks yra mano tikslas. Esu atlikėja, kuriai rūpi jos bendruomenė, o mano bendruomene yra visa planeta, tad sieksiu visuomet padėti. Manau, kad mano darbai naudingi bus tik dabar, kai pati apie save sužinojau tiek daug“, – kalbėjo D.Lovato.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nutrūko vos du mėnesius trukusios Demi Lovato sužadėtuvės: atlikėja – vėl vieniša

Demi Lovato parduoda namą, kuriame perdozavo narkotikų: praeitį nori palikti už nugaros

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius