Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australijoje gyvenusi „Queens of Roses“ narė Giedrė laukiasi pirmagimio: „Tegu prasideda kelionė“

Beveik dvejus metus Australijoje gyvenusi grupės „Queens of Roses“ narė Giedrė Linkevičienė su vyru Linu gyvena džiugiomis permainomis – pora laukiasi pirmagimio. Tiesa, tai nėra vienintelė naujiena.
Giedrė ir Linas Linkevičiai
Giedrė ir Linas Linkevičiai / Asmeninio albumo nuotr.

Džiugia žinia žinoma moteris pasidalijo feisbuke. Naujieną lydėjo ir žavi akimirka – pirmagimio besilaukianti pora įsiamžino saulėtame Australijos paplūdimyje.

Nuslėpti žinios jau tapo neįmanoma – Giedrė nuotraukoje pademonstravo ir jau padidėjusį pilvuką.

„Tegu prasideda kelionė“, – prie nuotraukos rašė laimingi sutuoktiniai. Giedrė atskleidė, kad šiuo metu yra trisdešimtą savaitę nėščia. Tiesa, vaikelio lytis kol kas neaiški.

Šią naujieną lydėjo ir gausybė bičiulių bei žinomų šalies žmonių sveikinimų.

15min primena, kad „Queens of Roses“ narė Giedrė Girnytė už grafikos dizainerio Lino Linkevičiaus ištekėjo 2017-ųjų rugpjūtį, o po kelių mėnesių pora be bilieto atgal išskrido į Australiją.

Čia ji išvyko studijuoti verslo administravimo magistrą viename Sidnėjaus universitetų. Atvykusi į Australiją Giedrė pradėjo dirbti stiliste viename butike, bet neslėpė, kad norėtų tęsti ir savo muzikinę veiklą. Tačiau Australijoje dėl didelio užimtumo studentams rasti laiko papildomai veiklai – sudėtinga.

Pasak Giedrės, sudėtingiausia Australijoje buvo pirmą savaitę, o apsiprasti prireikė maždaug mėnesio. Adaptavimosi procesą apsunkino tai, kad šioje šalyje daug kas kur kas kitaip nei Lietuvoje.

„Sunkiausia, kad čia viskas aukštyn kojomis. Keista vien tai, kad dabar pas mus žiema, o likusiame pasaulyje vasara. Aišku, ta žiema Australijoje tokia pavasarinė. Tačiau pradžioje tikrai buvo kultūrinio šoko, organizmas turėjo adaptuotis. Galvoje privalėjau persijungti mygtukus, kad viskas prasideda iš naujo. Na, bet palyginus su girdėtomis istorijomis, mums viskas susiklostė pakankamai greitai ir sąlyginai sklandžiai“, − teigė G.Linkevičienė.

Giedrė Linkevičienė
Giedrė Linkevičienė
Giedrė Linkevičienė
Giedrė Linkevičienė

Nors atlikėja pritarė, kad gyvenimas Australijoje kardinaliai skiriasi nuo gyvenimo Europos šalyse, ir vien prisitaikyti prie klimato užtrunka kelis mėnesius, ji neslėpė džiaugsmo studijoms pasirinkusi būtent šią šalį.

„Australija labai kitoks, labai įdomus ir labai tolimas kraštas. Kiekvieną dieną čia gali pamatyti kažką naujo, dėl kažko nustebti, apsidžiaugti. Pavyzdžiui, sėdėdama ant uolos krašto, pamačiau būrį delfinų, o netrukus planuojame plaukti stebėti migruojančių banginių. Apie tokius dalykus Lietuvoje net nepagalvotum, o čia tai įprasta“, − gyvenimo svečioje šalyje įspūdžiais dalijosi Giedrė.

Gyvenimo Australijoje akimirkos – galerijoje:

Tačiau ji akcentavo, kad labai ilgisi tėvynėje likusių artimų žmonių ir pačios Lietuvos, o ji atlikėją kartais aplanko ir sapnuose: „Nepaisant viso Australijos grožio, aš labai myliu Lietuvą, ir dar neseniai sapnavau, kaip grožiuosi Vilniaus senamiesčiu. Nubudusi pagalvojau, kad reikėtų nueiti ten pasivaikščioti, kol galutinai išsibudinusi suvokiau, kad esu labai toli nuo namų.“

Panašu, kad jos norams buvo lemta išsipildyti. Kaip skelbia delfi.lt, pora jau kelias dienas yra Lietuvoje ir būtent gimtinėje ruošiasi susilaukti pirmagimio.

Apie tėvynės ilgesį Giedrė kalbėjo ir šių metų vasarą. Vis dėlto tąkart ji teigė nei kiek nesigailinti sprendimo išvykti.

„Neatvažiavau čia bėgdama nuo blogo gyvenimo ir nesiskundžiu, kaip Lietuvoje blogai. Atvykau pasisemti įspūdžių, daugiau patirti, išmokti ir susipažinti su kraštu, kuris anksčiau atrodė nepasiekiamas. O kad ir kur galiausiai nuspręsime gyventi, tai nepakeis fakto, kad esu lietuvė ir tuo didžiuojuosi. Jau nesuskaičiuoju, kiek kartų teko pasakoti apie mūsų istoriją ir ypatumus žmonėms, nežinantiems, kur ta Lietuva“, − sakė G.Linkevičienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Permainos „Queens of Roses“ narės gyvenime: po vestuvių G.Girnytė emigruoja į Australiją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius