Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusios žmonos privatumo pažeidimu kaltinamas Rolandas Alijevas vėl nepasirodė teisme

Trečiadienį Kauno apylinkės teisme antrą kartą bandyta pradėti bylos, kurioje buvęs krepšininkas Rolandas Alijevas kaltinamas įsilaužęs į Godos Alijevos feisbuką ir elektroninį paštą, nagrinėjimą. Tačiau, kaip ir prieš savaitę, nei kaltinamasis, nei nukentėjusioji teismo posėdžių salėje nepasirodė.
Goda ir Rolandas Alijevai
Goda ir Rolandas Alijevai

Prasidėjus teismo posėdžiui, bylos sekretorė informavo, kad gautas R.Alijevo gynėjo prašymas atidėti bylos nagrinėjimą. Priežastis – advokato užimtumas kitoje byloje. G.Alijeva nepasirodė, nes buvo informuota, kad posėdis neįvyks.

Pasak bylos prokuroro Haroldo Mulevičiaus, ikiteisminio tyrimo metu R.Alijevas savo kaltę neigė.

15min ir asmeninio albumo nuotr. /Goda ir Rolandas Alijevai
15min ir asmeninio albumo nuotr. /Goda ir Rolandas Alijevai

„Pasisamdė advokatą, tai, tikėtina, kad neprisipažins ir teisme, kad kaltas“, – 15min teigė prieš posėdį pakalbintas prokuroras.

Paklaustas, ar galimas atvesdinimas šioje byloje, jis patikino, kad taip. Tiesa, kaltinamasis turi nepasirodyti teisme be jokios pateisinamos priežasties. Pirmą kartą posėdis neįvyko dėl to, kad neva tai R.Alijevo gynėjas nebuvo spėjęs susipažinti su byla. Be to, R.Alijevas tikino negavęs teismo šaukimo.

Kitas teismo posėdis įvyks rugpjūčio 30 d.

15min jau rašė, kad praėjusių metų rugpjūčio 10-ąją G.Alijeva negalėjo prisijungti prie savo feisbuko, instagramo bei elektroninio pašto „Gmail“ paskyrų – netiko jokie jos prisijungimo duomenys. Po atlikto tyrimo paaiškėjo, kad į asmeninę erdvę įsilaužė ne bet kas, o buvęs atlikėjos sutuoktinis. Tai įvyko vos kelios savaitės po to, kai teismas oficialiai išskyrė Alijevus.

Rugpjūčio 13 dieną byla pasiekė Kauno apylinkės teismą, tačiau, R.Alijevui nepasirodžius teisme, posėdis nukeltas į rugpjūčio pabaigą. Anot prokuroro, įtarimų dėl neteisėtos veikos sulaukęs Rolandas tuo metu buvo užsienyje.

15min susisiekus su Goda Alijeva, ji neslėpė, kad ši situacija – labai nemaloni. Vis dėlto ji džiaugiasi, kad teisingumas pagaliau nugalės.

Kaip pati sako, pastaruoju metu viešumoje vis dažniau pasklinda istorijos apie ne vieną žinomą asmenį, kuris nukentėjo nuo į jų paskyras įsilaužusių nusikaltėlių. Vis dėlto, G.Alijevos teigimu, ne kiekvienas ryžtasi situaciją išsiaiškinti teisiniu keliu.

Žinoma moteris neslėpė, kad buvo išties nemalonu, nes buvo įsilaužta ne tik į jos feisbuko paskyrą, bet ir asmeninį elektroninį paštą su jos asmeniniais laiškais, sąskaitomis.

Vis dėlto dar prieš metus nujautusi, kad taip pasielgė būtent R.Alijevas, Goda prisiminė, kad buvęs sutuoktinis šią informaciją griežtai neigė. Jis ir dabar laikosi pozicijos, kad yra nekaltas. Vis dėlto, nustatyta, kad prisijungimai prie paskyrų vykdyti iš Kauno, netoli tos vietos, kur gyvena krepšininkas.

H.Mulevičius nedetalizavo, kiek kartų buvo prisijungta prie paskyros ir ar kaltinamasis prisijungęs atliko kokius nors veiksmus.

„Aš savo buvusio vyro į teismą nepadaviau. Prieš jį, kaip žmogų, nieko prieš neturiu. Vis dėlto taip elgtis ir likti be atsakomybės negalima“, – priduria moteris.

15min primena, kad Goda ir Rolandas Alijevai išsiskyrė 2018 metų liepos 20-ąją. Juos oficialiai išskyrė Kauno apylinkės teismas. Tą kartą verslininkas 15min patvirtino, kad jis buvo skyrybų iniciatorius.

Grupės „69 danguje“ narė Goda Sabutytė ir krepšininkas Rolandas Alijevas susituokė 2009 metų liepos 25 dieną. Meilę pora prisiekė Birštono Šv.Antano Paduviečio bažnyčioje. Pora prieš kelerius metus buvo įkūrusi ir bendrą verslą – Goda ėmė kurti glaustinukes, vėliau ir kitus drabužius, šiame versle žmonai talkino ir Rolandas.

Iki santuokos su Rolandu Alijevu Godos širdį bandė užkariauti ne vienas garsus vyras, tarp jų – ir Šarūnas Jasikevičius. Tiesa, apie šią draugystę grupės „69 danguje“ atlikėja visada vengė atvirauti.

34-erių R. Alijevas yra žaidęs „Juventus“, „Šiaulių“, „Pieno žvaigždžių“ ir kituose Lietuvos bei užsienio krepšinio klubuose. Šiuo metu jis žaidžia trečiojoje pagal pajėgumą šalyje Regionų krepšinio lygoje, Kauno „Atleto“ komandoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius