Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas savo 37-ąjį gimtadienį su tėvais ir bičiuliais šventė Vilniaus senamiestyje

Skandalingasis atlikėjas Egidijus Dragūnas balandžio 23-iąją šventė savo 37-ąjį gimtadienį. Antradienio vakarą Selas surengė vakarėlį, kuriame linksminosi artimiausi jo bičiuliai, tarp kurių buvo ir verslininkas Tautvydas Barštys. Suprantama, šventės nepraleido ir artimiausi Egidijaus žmonės – mylimoji Eleonora Sebrova bei sukaktuvininko tėvai.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Žmonės.lt nuotr.
Žmonės.lt nuotr./Tautvydas Baratys
Tautvydas Barštys
Žmonės.lt nuotr./Egidijaus Dragūno tėvai
Egidijaus Dragūno tėvai

Prieš pat gimtadienio vakarėlį Selas socialinio tinklo Facebook.com profilyje parašė, jog šią dieną yra labai laimingas. „Aš gimiau 1976-04-23. 20.30 val. varau į party! Nuotaika afigena kaip šis pavasarinis oras. Draugai, tai didžiausias turtas šį vakarą. Aš jų, o jie mano!“, – džiaugėsi šventės kaltininkas.

Gimtadienio vakarėlį E.Dragūnas surengė neviešoje kavinėje Vilniaus senamiestyje, visai šalia Rotušės. Atlikėjas, nešinas šūsnimi vinilinių plokštelių ir fotoaparatu, pasirodė kartu su ilgamete mylimąja Eleonora Sebrova. Juokaudamas ji ėmė kontratakuoti – fotografuoti jį pasitikusius fotografus.

Vienas pirmųjų pasveikinti sukaktuvininiko atvyko geras jo bičiulis, verslininkas Tautvydas Barštys.

Kiek vėliau sostinės Didžiojoje gatvėje pasirodė Jono Valančiūno vairuojamas prabangus „Maserati“ automobilis, kuriame sėdėjo ir krepšininko mylimoji Eglė Ačaitė. Tačiau pora išvydusi besibūriuojančius fotografus nesiryžo išlipti iš automobilio ir nuvažiavo tolyn. Tiesa, neaišku, ar Jonas su Egle buvo Selo svečiai, ar tiesiog leido vakarą Vilniaus senamiestyje.

Žmonės.lt jau rašė, kad atlikėjas juokavo į gimtadienio fiestą pakvietęs 150 artimiausių bičiulių ir kolegų.

„Praėjusį gimtadienį atšvenčiau kukliau, tai ir metai buvo prastesni. Šiais metais nusprendžiau nekartoti klaidos. Kviečiau draugus iš anksto, kad suspėtų nupirkti dovanų ir nežiūrėtų išpūstomis akimis, kad nespėjo (juokiasi). Visiems pasakiau, kad atsineštų gerų dovanų, kad mane pradžiugintų. Kai manęs klausia, ką padovanoti, aš sakau: neškite kuo daugiau, jeigu galima“, – nuotaikingai kalbėjo Egidijus.

Žmonės.lt nuotr./Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas

E.Dragūnas ta pačia šiam pokalbiui pasirinkta linksma gaidele sau palinkėjo vartoti mažiau svaigiųjų gėrimų.

„Gal visiškai nepavyks atsisakyti, bet reikėtų vartoti saikingiau. Taip pat palinkėčiau sau pradėti sportuoti. Nežinau, kokia sporto šaka turėčiau užsiimti: galėtų  būti kikboksas, krepšinis, bėgimas, tenisas, plaukimas... Ir, aišku, linkiu sau daugiau laiko skirti šeimai“, – sakė Selas, kurio treniruotas kūnas išduoda, kad sportas atlikėjui – ne svetimas užsiėmimas, kaip ir ironiškai linksmas bendravimas.

Eleonoras Sebrova
Eleonora Sebrova

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius