-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Radžiukynaitė-KaYra ir J.Girdvainis nebeslepia jausmų: pora tapo ir gyvenime

Televizijos projektą „Šok su žvaigžde“ nugalėję aktorė ir dainininkė Kristina Radžiukynaitė-KaYra ir šokėjas Justas Girdvainis po ne vieną mėnesį besitęsusių gerbėjų spėlionių galiausiai pripažino, kad jie draugauja ne tik scenoje, bet ir gyvenime.
Kristina Radžiukynaitė ir Justas Girdvainis
Kristina Radžiukynaitė ir Justas Girdvainis / ELITAZ, J.Stacevičiaus ir asmeninio archyvo nuotr.

Kristinai Radžiukynaitei ir Justui Girdvainiui įsimylėjėlių etiketę žmonės klijavo dar „Šok su žvaigžde“ projekto metu.

Faktą, kad jie oficialiai tapo pora, 15min patvirtino pati K.Radžiukynaitė. Tiesa, nuo išsamesnių komentarų apie tai, kiek laiko jie kartu, moteris susilaikė.

„Nenoriu šia tema plėstis, bet esame pora ir niekada to neslėpėme ir nesureikšminome, nes manome, kad tai yra mūsų reikalas ir tai kitų neliečia“, – sakė aktorė ir dainininkė.

Apie poros šiltus jausmus išdavė Kristinos instagramo paskyroje paviešinta nuotrauka su prierašu „Ups“. Joje buvo užfiksuotas mylimųjų bučinys.

Po nuotrauka pasipylė džiaugsmingi komentarai ir linkėjimai porai. Žmonės negailėjo komplimentų ir teigė, kad jau seniai įtarinėjo, kad jie draugauja.

Justas neseniai nusifilmavo KaYros dainos „Tu“ vaizdo klipe.

ELITAZ archyvo nuotr./Justas Girdvainis ir Kristina Radžiukynaitė-KaYra
ELITAZ archyvo nuotr./Justas Girdvainis ir Kristina Radžiukynaitė-KaYra

Tada ji pasakojo, kad jos seneliai nudžiugo tarp komandos narių pamatę šokių scenos partnerį Justą Girdvainį, su kuriuo atlikėja neseniai laimėjo televizijos projektą „Šok su žvaigžde“.

„Mes su Justu jau šokių projekte atradom labai stiprų tarpusavio ryšį ir bendraujam toliau. Man patinka, kad sutampa mūsų kūrybinės bangos ir šiame klipe aš pamačiau jį labai lengvai. Jau šokių projekto metu kalbėjomės, kad būtinai dar ką nors kartu sukursim. Tai yra vienas iš mūsų projektų, bet manau, kad žmonės pamatys ir daugiau mūsų šokių.

Galima sakyti, kad scenos partneriais tapome šokių projekte, bet po pusmečio, kupino šokių, ir toliau išlikome scenos partneriais ir artimais draugais.“ – tada apie pasirinkimą dainos „Tu“ klipe įsiamžinti su J.Girdvainiu komentavo atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius