Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Mantas Stonkus apie atostogas su aktore Gelmine Glemžaite: „Niekas ir nesislepia“

Internautai jau ne vieną mėnesį akylai stebi Manto Stonkaus (32) ir Gelminės Glemžaitės (30) santykius. Vieni teigia, kad jie tik šiltai bendraujantys kolegos, o kiti – artimesnius jausmus puoselėjantys bičiuliai. Vis tik panašu, kad antrasis variantas aktoriams labiau tinka – jiedu į šiltus kraštus išvyko drauge.
Gelminė Glemžaitė ir Mantas Stonkus
Gelminė Glemžaitė ir Mantas Stonkus / LNK ir 15min nuotr.

Kalbos apie M.Stonkaus ir G.Glemžaitės santykius sklandė jau kuris laikas, kai jiedu kartu keliavo po Lietuvą su humoro spektakliu „Buvusių moterų reikalai“.

Apie tai, kad Mantą ir Gelminę sieja ne tik šilti santykiai, ne kartą pajuokauta ir paties Manto kuriamoje internetinėje laidoje „Vėl tie patys“. Vis dėlto visą laiką abudu šią informaciją žiniasklaidai neigė.

Tai niekas ir nesislepia, – santykius pakomentavo M.Stonkus

Ir nors patys savo santykių komentuoti nelinkę, internautai pastebėjo, kad socialiniuose tinkluose paviešintose nuotraukose ar vaizdo įrašuose humoristai matomi vis dažniau.

O šį kartą Gelminė ir Mantas išvyko į bendras atostogas – akyliausi atkreipė dėmesį, kad Manto ir Gelminės nuotraukos sutampa. Ir nors kartu jie nepozuoja, tačiau sekėjai nepraleido progos paspėlioti, su kuo komikas išvyko.

View this post on Instagram

Nu jau įspūdžių - visai savaitei!

A post shared by mantas (@stonkusmantas) on

„A, čia su Gelmine“, – rašė vienas komentatorius, kuris netrukus sulaukė ir kito pritarimo, kad jiedu dar būdami oro uoste įkėlė ir panašias nuotraukas su šampano taurėmis.

15min susisiekus su Mantu ir paklausus, ką reiškia jų bendros atostogos, ir paantrinus, kad jau kurį laiką internetas dūzgia nuo kalbų apie jų draugystę, komikas buvo paslaptingas.

„Tai niekas ir nesislepia“, – tikino M.Stonkus.

Perklausus, ar tai reiškia, kad jiedu jau oficiali pora, M.Stonkus atsakė taip pat nedaugžodžiaudamas: „Aš gyvenu savo gyvenimą ir tiek.“

Organizatorių nuotr./Gelminė Glemžaitė ir Mantas Stonkus
Organizatorių nuotr./Gelminė Glemžaitė ir Mantas Stonkus

Mantas ir Indrė Stonkai apie skyrybas pranešė praėjusių metų birželį. Kalbas, kad sutuoktiniai pasuko skirtingais keliais, paskatino vis retesni jųdviejų pasirodymai viešoje erdvėje. Netrukus šią žinią M.Stonkus patvirtino ir 15min.

„Mes esame suaugę žmonės, o taip jau gyvenime nutinka. Viskas gerai, manau, kad esame pavyzdys, kad galima ir toliau bendrauti“, –komentavo žinomas vyras.

Portalo šaltinių žiniomis, Mantas ir Indrė dar kol kas oficialiai nenutraukė santuokos.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mantas ir Indrė Stonkai
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mantas ir Indrė Stonkai

Indrė Stonkuvienė šiuo metu draugauja su atlikėju Vidu Bareikiu, o jų santykiai taip pat išaiškėjo, kai kartu su dainininko sūnumi visi trys išskrido atostogų į JAV. Jų metu abiejų socialiniuose tinkluose pasirodė pirmieji simpatijos ženklai, dar negrįžę į Lietuvą apie pasikeitusį statusą pranešė ir feisbuke.

Pora kartu lankėsi jau ne viename renginyje, pozavo ir ant M.A.M.A raudono kilimo. Tiesa, plačiau komentuoti savo jausmų jiedu kol kas dar nepanoro.

Kelis mėnesius sklidusios kalbos apie besiskiriančius atlikėjus Vidą Bareikį ir Jurgą Šeduikytę pasitvirtino praėjusių metų gruodžio mėnesį. Šią žinią šeima paskelbė socialiniuose tinkluose pasidaliję vienodais laiškais.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis

„Taip jau nutiko, kad pusę metų jau gyvename atskirai ir, po bandymų likti kartu, visgi supratome, kad konstruktyviau, pagarbiau ir, kas svarbiausia, sąžiningiau mūsų sūnaus Ado atžvilgiu, jei bendrausime perėję į kitokią bendravimo formą“, – rašė 10-asias vestuvių metines neseniai atšventę atlikėjai.

O aktorė Gelminė Glemžaitė anksčiau puoselėjo šiltus jausmus režisieriui Andriui Blaževičiui. 15min su juo susisiekus, vyras patvirtino, kad su aktore išsiskyrė.

„Taip, tai tiesa, bet mes esame išsiskyrę jau seniai. Daugiau apie tai kalbėti nenoriu“, – 15min dar prieš kurį laiką sakė režisierius.

Jiedu draugavo apie šešerius metus.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Andrius Blaževičius ir Gelminė Glemžaitė
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Andrius Blaževičius ir Gelminė Glemžaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius