Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuotykių komedijos apie Saulių ir Paulių premjera: Vilniuje svečiams nutiestas raudonas kilimas

Antradienio vakarą Vilniuje iškilmingai pristatyta lietuviška komedija „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“. Kino centre „Forum Cinemas Vingis“ raudonu kilimu žengė filmo kūrėjai, jų bičiuliai, kviestiniai svečiai.
Simonas Aškelavičius, Giedrius Savickas, Marius Repšys ir Ričardas Marcinkus
Simonas Aškelavičius, Giedrius Savickas, Marius Repšys ir Ričardas Marcinkus / Lukas Balandis / BNS nuotr.

 

Pamatyti dviejų režisierių – Simono Aškelavičiaus ir Ričardo Marcinkaus – kurto filmo suskubo ir kino, teatro, pramogų ir verslo pasaulio atstovai. Premjeroje dalyvavo ir pagrindiniai filmo aktoriai, tarp kurių – Saulių suvaidinęs Giedrius Savickas ir Pauliumi filme tapęs Marius Repšys.

Premjeros svečiai – šiame įraše ir fotogalerijoje:

VIDEO: Filmo „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“ premjeros svečiai

Renginyje taip pat pasirodė ir kiti filmo aktoriai – šventiškai pasipuošę į premjerą atvyko Sauliaus mylimąją Justę suvaidinusi Rita Žliobaitė, mafijos galvą juostoje įkūnijęs Evaldas Jaras, epizodinį vaidmenį apiplėštame traukinyje vykusiose gruziniškose vestuvėse suvaidinusi Šorena Džaniašvili.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Šorena Džaniašvili
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Šorena Džaniašvili

Pasveikinti komedijos kūrėjų ir paspausti jiems rankos atvyko ir režisierius Oskaras Koršunovas su mylimąja Monika Dirsyte, aktorė Gražina Baikštytė, aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis su mylimąja Eva, festivalio „Kino pavasaris“ organizatorius Algirdas Ramaška su žmona Vita, dainininkas Tadas Juodsnukis, tituluota gražuolė Gabrielė Martirosianaitė, fotografė Jurga Anusauskienė ir daugelis kitų.

Keliems šimtams svečių pristatę filmą jo režisieriai prasitarė patys su nekantrumu laukiantys premjeros. „Mes labai jaudinamės. Prieš tokią publiką esame drąsūs kalbėti tik tuomet, jei tai – masuotė“, – juokėsi S.Aškelavičius. Jam paantrino ir R.Marcinkus. „Tai – vienareikšmiškai reikšmingiausias mūsų gyvenimo vingis“, – sakė jis.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Oskaras Koršunovas ir Monika Dirsytė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Oskaras Koršunovas ir Monika Dirsytė

Į premjerą atvykusią publiką režisieriai žaismingai „suskirstė“ į dvi kategorijas: artimiausių draugų ir tų, kurie daugiausiai prisidėjo prie to, kad filmas išvystų dienos šviesą. Tiek vieniems, tiek kitiem jie sakė besijaučiantys dėkingi – už supratingumą ir už malonų bendradarbiavimą.

„Daryti filmą, kuriame nėra keiksmažodžių, kur humoras nėra žemiau juostos, o aukščiau, nėra lengva. Tačiau pusantrų metų mūsų triūsas tapo pusantros valandos filmu“, – vakaro svečiams kalbėjo režisieriai linkėdami malonaus žiūrėjimo.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ričardas Marcinkus ir Simonas Aškelavičius
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ričardas Marcinkus ir Simonas Aškelavičius

Filmas „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“ pristatomas kaip romantiška nuotykių komedija su vesterno elementais ir gruzinišku prieskoniu.

Tai pasakojimas apie du draugus iš mažo miestelio – Saulių ir Paulių. Vaikinų dienos slenka ramiai ir nuobodžiai, kol staiga jie įsivelia į painią istoriją. Mafijos vadeivos klasta, viliojantys pinigai ir meilė vietinei gražuolei išbando Sauliaus ir Pauliaus draugystę ir sujudina gyvenimus iš pagrindų.

Dar anksčiau filmo režisieriai yra sakę, kad „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“ bus gera dozė veiksmą ir humorą mėgstantiems žiūrovams. G.Savickas net pažadėjo, kad filmą gali tekti žiūrėti du kartus.  „Čia kaip valgyti gurmanišką patiekalą restorane – ne viską iš karto gali pavykti pajausti“, – sakė jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Filme apie traukinio apiplėšimą nusifilmavę Saulius ir Paulius: „Sunkiausia buvo nesikeikti“

VIDEO: "Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius" oficialus treileris nr. 2

 Nuo vasario 6 dienos naujoji komedija lauks žiūrovų kino teatruose.

Visas filmo „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“ naujienas rasite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius