-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pravalturas“ sukūrė Selo konflikto su policija parodiją: „Į jį pažiūrėjau kitaip“

Prieš kelias dienas internetą apskriejęs Lietuvos policijos paviešintas konflikto su Egidiju Dragūnu vaizdo įrašas sulaukė didelio visuomenės dėmesio. Humoristas Vytautas Mikaitis, dar žinomas kaip „Pravalturo“ direktorius, sugalvojo savaip ir šmaikščiai jį atkartoti. Pasak vyro, ši parodija pareikalavo išties daug iššūkių, pavyzdžiui, teko įkalbėti nepažįstamąjį suvaidinti policijos pareigūną.
Egidijus Dragūnas, Vytautas Mikaitis
Egidijus Dragūnas, Vytautas Mikaitis / Stop kadras

Jau vadina sėkmingiausiu savo filmuku

Lietuvos policijos paviešintas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas anksčiau pareigūnų įvykęs konfliktas su Egidijumi Dragūnu, Vytautą Mikaitį įkvėpė kūrybai.

Neegzistuojančios turizmo agentūros „Pravalturas“ direktorius vos pamatęs internete publikuotą klipą iškart suprato, kad tai tikriausiai bus dar vienas atlikėjo Selo stebinantis skandalas. Vytautas iškart jį peržiūrėjo ir pasijuokė su draugais.

„Tik praėjus kelioms valandoms supratau, kad čia labai gera proga padaryti kažką panašaus“, – portalui 15min pasakojo V.Mikaitis.

Grįžęs namo, vyras visgi užtikrintai sugalvojo atkartoti šį incidentą, tik į jį pažvelgiant iš komiškosios pusės. Vytautas tam padaryti turėjo ribotą laiką, kadangi lauke jau temo, o originalaus vaizdo įrašo veiksmas vyko lauke. Pasak humoristo, visą scenarijų reikėjo sugalvoti kuo skubiau, tad teko improvizuoti: „Nenorėjau atkartoti lygiai to paties, norėjau į tai pasižiūrėti kiek kitaip.“

Asm.archyvo nuotr./Vytautas Mikaitis
Asm.archyvo nuotr./Vytautas Mikaitis

Nors laikas Vytautą spaudė, jis vis tiek primygtinai siekė sukurti parodiją. 15min pašnekovo teigimu, vaizdo įrašas buvo aktualus tik pasirodymo dieną, todėl jis žūtbūt bandė spėti sulaukti kuo didesnio susidomėjimo. O dabar komikas teigia, kad šis per pusvalandį jo sugalvotas bei nufilmuotas įrašas – sėkmingiausias iš visų sukurtų.

„Pagal peržiūras, gautą atgalinį ryšį – tai daugiausiai dėmesio sulaukęs mano filmukas“, – pasidžiaugė V.Mikaitis.

Vienas iš iššūkių – surasti, kas vaidins policininką

Kūrybinio proceso metu netrūko iššūkių. Vytautui teko greitai sugalvoti, kuo jis pakeis originaliame vaizdo įraše laikomą Egidijaus telefoną, piniginę... Kad pakeistų telefoną „Tetrio“ žaidimu, komikas net ėjo jo ieškoti į parduotuvę, tačiau žaidimo ten neradus, jo ieškojo namuose, kur rado „Tamagočį“.

„Namuose žiūrėjau viską, kas būtų po ranka, kad būtų kuo mažiau logiškas dalykas, kurį būtų galima dėlioti. Taip radau matriošką, „Uno" kortas“, – prisiminė „Pravalturo“ direktorius.

Daiktų paieškoms pasisekus, liko kitas svarbus aspektas – reikėjo rasti policininką. Į aktoriaus vietą pastatyti draugą nebuvo laiko, todėl Vytautui vėl teko suktis iš situacijos.

„Rašiau visiems šalia gyvenantiems, tačiau niekas negalėjo. Galiausiai atvažiavo žmogus nusipirkti „Pravalturo“ džemperio, aš jam ir pasiūliau pavaidinti policininką“, – pasakojo V.Mikaitis. Taip nepažįstamas žmogus prisidėjo prie Vytauto kūrybos.

Dėl atlikėjo reakcijos ramus

15min pašnekovo paklausus, ar jis nebijo, kad jo parodijuojamas Egidijus Dragūnas supyks, Vytautas atsakė manantis, jog dėl tokių dalykų pykti atlikėjui nevertėtų: „Parodijos nėra kuriamos turint blogų ketinimų. O ir šiaip Selą parodijavo labai daug žmonių, tad būtų kvaila nervintis ar įsižeisti. Manau, kad už visų šitų jam nutikusių dalykų slypi rimtesnės bėdos nei parodija.“

Pats Vytautas teigė, kad minėtos istorijos parodiją sukūrė tiesiog tam, kad prajuokintų žiūrovus: „Atsižvelgiant į mano kuriamo turinio pobūdį, tai buvo puiki proga pasinaudoti šiuo skandalu ir padaryti savo versiją.“

V.Mikaitis džiaugiasi, kad skandalui parodiją spėjo sukurti pirmas ir kad jo sekėjų auditorija į tai sureagavo palaikančiai. Be to, kalbėdamas su 15min Vytautas juokėsi, kad šiam vaizdo įrašui išėjus iš jo puslapio ribų, jį pamatys ir tie žmonės, kurie greičiausiai būtų niekada jo nepamatę. Pašnekovas šmaikštavo, kad komentarų po straipsniu neskaitys, nes mano, jog skaitytojų bus nesuprastas ir sukels pasipiktinimą.

VIDEO: Konfliktas su pareigūnais baigėsi sulaikymu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius