Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teisme besilankantis Egidijus Dragūnas neslepia kartėlio: „Man čia ne vieta“

Jau antrą dieną iš eilės atlikėjui Egidijui Dragūnui teko lankytis Vilniaus miesto apylinkės teisme – čia atversta jungtinė byla dėl jo konflikto su policija rugsėjo pradžioje ir prieš tai jų galimai užfiksuotų Kelių eismo taisyklių pažeidimų. Nors į teismą vyras atvyko būdamas ne itin kalbus, vis dėlto pasakė, ką galvoja apie šią situaciją ir jį sulaikiusius pareigūnus.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

E.Dragūnas 15min komentavo, kad jam pikta, jog visuomenėje apie jį neva formuojama klaidinga nuomonė – atlikėją suerzino kai kuriose žiniasklaidos priemonėse paskelbtos ne visai tikslios antraštės jo atžvilgiu. Vyras teigė, kad jeigu sugalvotų, dėl to netgi galėtų kreiptis į teismą.

„Ilgą laiką prisilaikiau tokios filosofijos, kad jeigu į tave meta akmenį, aš duodu atgal“, – sakė E.Dragūnas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas

Atlikėjas neslėpė, kad minti teismo slenkstį jam – išties nemalonu. „SEL“ lyderis teigė, kad tą laiką verčiau išnaudotų prasmingai veiklai.

„Nenoriu, kad mane lydėtų policijos šleifas, nenoriu būti šitose patalpose, man tikrai čia ne vieta. Noriu užsiiminėti, kurti, daryti kažką gero, nešti gerą pavyzdį“, – aiškino E.Dragūnas.

Selas įsitikinęs: policija jam – pernelyg griežta. Jis nepagailėjo karčios kritikos ir paminėjo kelis pavyzdžius, taip norėdamas parodyti, kad ir patys pareigūnai nėra šventieji, kad ir jų įvaizdis nėra visiškai teigiamas.

„Reikia atkreipti į tai dėmesį. Štai ir vakarykščiai straipsniai apie policiją dėl kyšininkavimo, dar dėl kažko, – kalbėjo E.Dragūnas. – Aš galvoju, kad policija visur yra reikalinga, bet į ją neturi eiti tie, kurie nepateko į universitetus. Tai neturi būti kažkokios atmatos, kurios niekur nepatenka, bet patenka į policiją.“

E.Dragūno teigimu, kartais pareigūnai jo atžvilgiu elgiasi kaip nusikaltėliai: „Tai turi būti žmonės su išsilavinimu, žmonės, suprantantys, kad mes norime jaustis saugiai, o dabar be to, kad gali persekioti kažkokie nusikaltėliai, tai dar ir policija persekioja.“

„Tiesiog norisi švaros ir tiek“, – pabrėžė jis.

Žiūrėkite visą Egidijaus Dragūno pasisakymą:

VIDEO: Teisme apsilankęs E.Dragūnas apie pareigūnus: „Be to, kad gali persekioti nusikaltėliai, dar ir policija persekioja“

Kuo baigėsi ketvirtadienį Vilniaus miesto apylinkės teisme vykęs posėdis, skaitykite ČIA.

15min primena, kad šią savaitę į teismo salę persikėlė rugsėjo pradžioje vykęs atlikėjo Egidijaus Dragūno-Selo namo kieme Vilniuje. Ketvirtadienio popietę atversta bendra, jungtinė byla dėl E.Dragūno pastarojo konflikto su pareigūnais ir prieš tai jų galimai užfiksuotų Kelių eismo taisyklių pažeidimų. Teismą buvo pasiekusios dvi atskiros bylos, tačiau jas nutarta sujungti.

Pirmojo rugsėjo penktadienio vakarą sostinėje nutiko istorija, kuomet ką tik vairuotojo pažymėjimą po ilgos pertraukos atgavęs Egidijus Dragūnas sėdo prie savo „Lamborghini“ vairo, tačiau vairavimu džiaugėsi neilgai. Į savo namų kiemą atlikėjas įvažiavo su palyda – prabangią sportinę mašiną sekė policija su švyturėliais, netrukus čia pasirodė ir daugiau pareigūnų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas

Policininkai kaltina „Lamborghini“ vairuotoja dėl trijų dalykų: pirmiausia E.Dragūnas laiku nesustabdė vairuojamo automobilio, o vėliau aiškindamasis su valstybės tarnautojais ne tik nevykdė jų reikalavimų, bet ir juos įžeidė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Egidijus Dragūnas antrą dieną iš eilės pavyzdingai lankosi teisme: tikina pareigūnų nepravardžiavęs

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius