-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Tratas Maskvoje atšventė dukros Lukerijos gimtadienį: „Džiaugiuosi, kad vėl galiu ją matyti“

Praėjusią savaitę aktoriaus Žilvino Trato ir buvusios Rusijos oligarcho žmonos Julijos Lubičanskajos pirmagimė Lukerija šventė savo dvejų metų gimtadienį. Spalvingoje šventėje Maskvoje dalyvavo ir mergaitės tėtis, 15min pasidžiaugęs, kad po sunkių skyrybų vėl galėjo pasimatyti su dukra. „Ji iš karto mane pažino ir nepaleido iš rankų“, – sako Žilvinas.
Žilvinas Tratas, Julija Lubičanskaja, Lukerija
Žilvinas Tratas, Julija Lubičanskaja, Lukerija / Asmeninio albumo nuotr.

Aktorius Žilvinas Tratas, užsienyje prisistatantis Jameso Trato vardu, savo romaną su gražuole ruse ilgą laiką slėpė. Daugiau nei prieš dvejus metus paaiškėjo, kad aktorius rengiasi tapti tėvu, o jų pirmagimė pasaulį išvydo 2016-ųjų birželio 28-ąją. Tiesa, Žilvino ir Julijos santykiai niekada nebuvo ramūs, jie vis skyrėsi ir taikėsi, o šių metų sausį galutinai patvirtino kalbas apie skyrybas.

Kaip pats sako, dėl skyrybų kurį laiką nepavyko matytis su dukra, bet aprimus audroms praėjusią savaitę Žilvinas Tratas dalyvavo Lukerijos gimtadienyje.

„Dukros buvau seniai nematęs, nes mūsų su Julija keliai išsiskyrė ne itin gražiai. Buvo daug nemalonios trinties, todėl nusprendėme kurį laiką pabūti atskirai, nurimti. Dabar, po kelių mėnesių pertraukos, lyg ir viskas aprimo, lyg ir galime jau žmogiškai susikalbėti. Ir atsirado galimybė bendrauti su dukra“, – 15min atvirai sako aktorius Žilvinas Tratas.

Asmeninio albumo nuotr. /Žilvino Trato ir Julijos Lubičanskajos dukters gimtadienis
Asmeninio albumo nuotr. /Žilvino Trato ir Julijos Lubičanskajos dukters gimtadienis

Jis džiaugiasi, kad dukra jo nepamiršo. Priešingai, gimtadienio šventės metu negalėjo atsitraukti. „Visa ta chemija, kuri buvo prieš išsiskyrimą, išliko. Ji mane iš karto pažino, apsikabino ir kone visą vakarą mano rankose prabuvo. Todėl aš labai laimingas“, – neslepia aktorius.

Ž.Tratas tikisi vis dažniau matytis su dukra: „Dabar deriname detales, tačiau tikiuosi, kad pavyks reguliariai matytis arba Vilniuje, arba Maskvoje. Labai to tikiuosi, nes dukra yra mano pats sėkmingiausias projektas“.

Aktorius džiaugiasi, kad su dukra sieja ne tik stiprus ryšys, bet ir mato savų bruožų. „Ji iš mūsų paėmė geriausius mūsų bruožus. Džiaugiuosi, kad akis paveldėjo iš mamos – jos mėlynos, nuostabiai gražios. Bet iš manęs gavo antakių formą, rankų pirštai identiški – DNR testo nereikėjo daryti (juokiasi). Jos pomėgiai irgi labai panašūs į mano – mėgsta gerti vandenį, valgyti sveiką maistą. Tokie panašumai tikrai suteikia labai daug džiaugsmo“, – sako Žilvinas.

Asmeninio albumo nuotr. /Žilvino Trato ir Julijos Lubičanskajos dukters gimtadienis
Asmeninio albumo nuotr. /Žilvino Trato ir Julijos Lubičanskajos dukters gimtadienis

O mėlynos akys ir buvo priežastis, kodėl tėvai dukrai davė tokį išskirtinį vardą – Lukerija. „Kai sužinojau, kad gims dukra, norėjau ją pavadinti Adriana, mama – Lukerija. Nutarėme, kad jeigu akys bus tamsios, rinksimės mano vardą, jei priešingai – Julijos. Teko pralaimėti šias lažybas, tačiau turiu pripažinti, kad šis vardas jai puikiai tinka“, – šypteli Žilvinas.

Žilvinas Tratas Maskvoje lankėsi ne tik dukters gimtadienyje – turėjo kelis susitikimus su svarbiais kino pasaulio atstovais. „Galiu pasidžiaugti, kad gavau nemažą vaidmenį labai dideliame projekte. Tai filmas pagal žymiąją M.Bulgakovo knygą „Meistras ir Margarita“, o filmą režisuos ne vieną didžiulio populiarumo filmą sukūręs režisierius Nikolajus Lebedevas“. Tapti tokio filmo dalimi yra labai didelė garbė ir prestižas“, – neslepia Žilvinas.

Daugiau gimtadienio akimirkų – galerijoje:

Rugpjūčio mėnesį jis taip pat Maskvoje filmuosis seriale, tad susitikimas su dukra jau numatytas. Julija su šeima liepos gale ruošiasi atvykti ir į Vilnių. Čia moteris turi nusipirkus butą, todėl Lietuvoje yra dažna viešnia. „Lukerija Lietuvoje buvus šimtą kartų. Jai, kaip ir mamai, patinka švarus oras, vanduo, ramybė“, – sako Žilvinas.

Dalyvavusiems dukters dviejų metukų šventėje dėkojo ir pati Julija Lubičanskaja: „Mano brangieji, labai ačiū visiems, kurie ketvirtadienį atėjo į Lukerijos gimtadienį, visiems, kurie panoro pasidalinti šia diena kartu su mumis!

Žinau, kad vieni atidėjo svarbius savo reikalus, kiti atskrido iš kitų šalių, treti brovėsi pro spūstis Maskvos gatvėse, o kai kas net nukėlė savo gimtadienio šventę. Aš tai labai vertinu, nes jūsų dėka mūsų šventė buvo pilna juoko, linksmybių, šokių ir džiaugsmo! Tai buvo neužmirštama. Dar kartą labai jums ačiū. Ačiū, kad jūs esate. Ačiū, kad esate šalia. Myliu jus“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žilvinas Tratas išsiskyrė su dukros motina Julija Lubičanskaja: „Esu laisvas kaip paukštis“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius