-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 10 18

G.Ždanovičiūtės neeilinė kasdienybė: „X faktorius“ ir naujo singlo pasirodymas

Atlikėja Gabriela Ždanovičiūtė pastaruoju metu lyg ant sparnų: išbandymas vieno mylimiausių muzikinių šou „X faktoriaus“ scenoje ir autorinės dainos pasirodymas „Believe In Yourself“, kuri jos karjeroje – jau septinta! Kas itin svarbu dainininkui – prie visų dienos šviesą išvydusių dainų kūrybos prisidėjo pati Gabriela.
Gabriela Ždanovičiūtė
Gabriela Ždanovičiūtė / Roko Jančiausko nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

Tačiau jausmas, kad mergina gali kurti, neatėjo savaime.

„Kiek save pamenu, visuomet maniau, kad kurti nemoku, bet prieš keletą metų pamaniau: jeigu nepabandysiu, taip ir nesužinosiu, ar sugebu rašyti dainas. O viskas buvo labai paprastai: ilsėjausi prie ežero, kompozitorius atsiuntė melodiją, o aš išsyk sukūriau žodžius“, – prisimena Gabriela.

Dabar Lietuvos muzikos teatro akademijos pirmakursė nepaprastai įsijautusi ne tik į pačius mokslus, bet ir dainų kūrimą. O įkvėpimas ją aplanko pačiose netikėčiausiose vietose: „Būna, mintys gimsta parke, prekybos centre, gulint ir skaitant knygas, važiuojanti dviračiu: tada reikia greitai minti, kad spėtumei grįžti namo ir kuo greičiau užsirašyti“, – šypsosi atlikėja.

Atlikėjos dainą galite išgirsti čia:

VIDEO: Gabriela Ždanovičiūtė - Believe In Yourself

Na, o naujausia Gabrielos daina gimė anglų kalba.

„Tai jau trečioji mano daina, skambanti angliškai. Šią kalbą, kurią supranta didžioji dalis planetos žmonių, pasirinkau todėl, kad ji pasiektų kuo didesnę auditoriją. O daina išties aktuali bet kuriam žmogui, kad ir kurioje pasaulio dalyje jis gyventų, dėl vienos itin svarbios priežasties: ji savyje turi užkoduotą labai teigiamą žinutę. Pirmiausia, reikia visuomet būti savimi, o antra – ji apie vienas kito palaikymą bet kokioje situacijoje: tuomet nesijausime vieniši, kas šiais laikais labai svarbu.

Geras žodis, padrąsinimas – kartais tik tiek reikia, kad galėtumei eiti į priekį. Kai man būna sunku, didžiausia mano palaikymo komanda – tai mano artimieji ir mano vokalo mokytoja Nijolė Maceikaitė. Be artimųjų palaikymo, be mokytojos profesionalių patarimų – nebūčiau tokia, kokia esu dabar, ir, žinoma, nekurčiau tokių dainų, kaip naujausias mano kūrinys“, – įsitikinusi Gabriela.

Eva Przychodska nuotr./Gabriela Ždanovičiūtė
Eva Przychodska nuotr./Gabriela Ždanovičiūtė

Beje, už jos šiuolaikinį skambesį ir vokalo įrašus dainininkė dėkoja muzikos prodiuseriui Artiomui Penkevičiui.

„Jis išpildė visus mano muzikinius norus“, – šypsosi atlikėja ir kviečia pasiklausyti bei įvertinti dainos „Believe In Yourself“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius