Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 07 05

Prieš SEL koncertą – nemaloni žinia organizatoriams: įspėja dėl padirbtų bilietų

Liepos 6-ą dieną uostamiestyje vyks grupės SEL koncertas, kurį aptemdė nemalonios žinios. Organizatoriai sulaukė žinių apie rinkoje pardavinėjamus padirbtus bilietus.
„Sel“
„Sel“ / Viktorijos Savickos nuotr.

„Sulaukėme žinių, kad rinkoje yra padirbtų bilietų ir jie aktyviai platinami internetu. Tai nelegalu, tad išlikite atidūs“, – sakė šou rengėjai.

„Bilietus raginame pirkti tik iš oficialaus platintojo, t.y. BILIETAI.lt. Nepasimaukite ant sukčių kabliuko“, – pranešime spaudai cituojami organizatoriai.

Tuo tarpu SEL lyderis Egidijus Dragūnas tradiciškai ragina į savo ir grupės šou atvykti viešuoju transportu arba taksi. Tokiu būdu visiems bus lengviau patekti į koncertą.

Klaipėdos vasaros estradoje jau stovi galinga scena, kurią nuo savaitės pradžios statė būrys darbininkų. Iš viso koncerte laukiama maždaug 15 tūkstančių SEL gerbėjų.

Koncerte pasirodys SEL su talentingų muzikantų grupe, kartu dainuos atlikėja Justina Budaitė-Juna, tiesiai po savo koncerto Palangoje į pasirodymą Klaipėdoje atvyks ir Donatas Montvydas-Donny Montell.

SEL atliks geriausius visų laikų grupės hitus, taip pat nuskambės šiais metais pristatyta daina „Tai mano kelias“ bei naujausias SEL hitas, kurio dar niekas negirdėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius