-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

62-as Madonnos gimtadienis – Jamaikoje: su mama linksminosi ir viešumos vengianti Lourdes Leon

Madonnai – 62-eji, tačiau linksminasi ji tikrai ne pagal savo amžių. Popmuzikos legenda šį gimtadienį paminėjo Jamaikoje. Su ja egzotinėje šalyje šėlo ir ilsėjosi artimiausi šeimos nariai, draugai bei mylimasis Ahlamalikas Williamsas, rašo „People“.
Madonna su dukra Lourdes Leon ir mylimuoju Ahlamaliku Williamsu
Madonna su dukra Lourdes Leon ir mylimuoju Ahlamaliku Williamsu / „Instagram“ nuotr.

Praėjusį savaitgalį dainininkė Madonna ir šešių vaikų mama atšventė savo 62-ą gimtadienį (dainininkė gime rugpjūčio 16 d.). Jį, kaip rašo užsienio žiniasklaida, paminėjo išvyka į Jamaika.

Nors šis žinomos moters sprendimas dėl vis dar plačiai paplitusios koronaviruso pandemijos buvo sukritikuotas, neva Madonna nerodo gero pavyzdžio keliaudama ir taip rizikuodama savo pačios ir šeimos sveikata, savo asmeninėje instagramo paskyroje ji dalijosi su atostogomis suderintos šventės akimirkomis.

Nuotraukose bei vaizdo įamžintos ir moters atžalos – dvynės Estere ir Stelle (7 m.), sūnus Davidas (14 m.) ir dukra Mercy (14 m.).

„Instagram“ nuotr./Dainininkės Madonnos vaikai
„Instagram“ nuotr./Dainininkės Madonnos vaikai

Praėjusią savaitę Madonna minėjo ne tik savo, bet ir kito sūnaus Rocco Ritchie gimtadienį. Vaikinui, kurio ji susilaukė su Guy'umi Ritchie, sukako 20 metų.

„Laimingo gimtadienio, Rocco. Kaip greitai prabėgo 20 metų? Myliu tave labiau nei kada nors žinojai“, – po instagrame paviešintomis nuotraukomis, darytomis per pastaruosius du dešimtmečius, rašė moteris.

Kad vakarėlio būta išties audringo, įrodo ir daugiau Madonnos išvyką Jamaikoje įamžinusių nuotraukų ir vaizdo įrašų. Juose galima pamatyti besilinksminančius dainininkės draugus ir jos bei Carloso Leono dukrą, viešumos vengiančią 23-ejų Lourdes Leon.

Poilsio Madonnai prireikė po išties nelengvo laikotarpio jos gyvenime. Vieši atlikėjos pasisakymai apie koronavirusą ir pandemiją sukėlė didelę pasipiktinimo bangą, o neseniai dėl konspiracijų teorijų apie jį platinimą moteris sulaukė nemalonaus socialinio tinklo „Instagram“ atstovų dėmesio.

Be to, sušlubavo ir Madonnos sveikata. Dar prieš karantiną ji patyrė kelio traumą. Tiesa, ji nesutrukdė dalyvauti protestuose Londone.

VIDEO: Protestuotojai aikčiojo iš nuostabos: prie jų prisijungė legendinė pop muzikos žvaigždė Madonna

TAIP PAT SKAITYKITE: Paslėpė tik tai, ką reikėjo: stebinti nesiliaujanti Madonna įsiamžino pusnuogė

Neįvykęs dviejų princesių susitikimas: kodėl Madonna atsisakė dalyvauti pokylyje su princese Diana?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius