Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian planuoja tapti teisininke: „Baudžiamąją teisę galiu mokytis miegodama“

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (38 m.) atskleidė, kad 2022-aisiais planuoja laikyti egzaminą, kuris jai suteiks teisininkės licenciją. Kim teigia, kad priimti tokį sprendimą ją įkvėpė Alice Marie Johnson byla.
Kim Kardashian West
Kim Kardashian West / „Scanpix“ nuotr.

Nors Kim Kardashian nesimokė nei universitete, nei teisės mokykloje, ji rado alternatyvų kelią savo svajonei įgyvendinti. Kim praėjusią vasarą pradėjo ketverių metų stažuotę San Fransisko advokatų kontoroje, kad pasirengtų egzaminui.

Dažnos kelionės į San Fransiską Kim pasirodė per didelis iššūkis, todėl šiuo metu ji 18 valandų per savaitę praleidžia mokydamasi su dviem praktikuojančiomis teisininkėmis – Jessica Jackson ir Erin Haney. Tokiu būdu K.Kardashian gali likti Los Andžele.

Šią vasarą Kim laikys egzaminą, kuris leis jai dar trejus metus tęsti studijas. Per pirmus teisės studijų metus reikia išmokti tris dalykus: baudžiamąją teisę, civilinės teisės pažeidimus ir sutartis. Mokslai realybės šou žvaigždei nepasirodė pernelyg sunkūs.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian

„Man painiausi yra civilinės teisės pažeidimai, nuobodžiausios – sutartys, o baudžiamąją teisę galiu mokytis miegodama. Pirmajame teste surinkau šimtą balų. Man tai buvo labai lengva. Labiausiai erzina skaitymas, nes jis užima labai daug laiko. O sąvokas aš galiu išmokti per dvi sekundes“, – apie savo mokymąsi „Vogue“ žurnalui pasakojo Kim Kardashian.

Garsenybės mokytoja Jessica prognozuoja, kad Kim tęs teisininkės kelią, tačiau abejoja, kad realybės šou žvaigždė iš tikrųjų pasirodys teismo salėse.

Kim sprendimas nebuvo priimtas greitai. Žymaus teisininko Roberto Kardashiano dukra žurnalui aiškino: „Aš apie tai ilgai galvojau, nebuvo lengva apsispręsti.“

Moteris atskleidė, kad priimti galutinį sprendimą jai padėjo kelionė į Baltuosius rūmus. Kim čia lankėsi, kad aptartų Alice Johnson bylą. Pastaroji buvo apkaltinta su narkotikais susijusios nusikalstamos veiklos vykdymu, tačiau pati teigė esanti nekalta. Nuteistoji buvo paleista iš kalėjimo daugiau nei po 20-ies metų.

Kim Kardashian aistra tapti teisininke neturėtų būti naujiena jos gerbėjams. „Jei viskas vyktų daug lėčiau ir turėčiau laiko, labai norėčiau mokytis teisės mokykloje. Manau, kad tai galėsiu padaryti, kai būsiu vyresnė“, – dar 2016-aisiais „Wonderland“ žurnalui sakė K.Kardashian.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius