Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

M.Jefremovas papasakojo, ką veikė avarijos dieną: ieškojo, kur gauti alaus, kitos dalies nepamena

Įsibėgėjant rusų aktoriaus Michailo Jefremovo sukeltos avarijos bylos nagrinėjimui, aiškėja daugiau detalių, ką tą lemtingą dieną veikė garsus menininkas. Jis neslėpė birželio 8 d. vartojęs alkoholį ir pridūrė, kad būdamas neblaivus dar ieškojo, kur jo gauti. Be to, žinomas aktorius pakeitė nuomonę ir dėl savo kaltumo. Anksčiau neslėpęs, jog sėdo prie vairo, dabar jis tikina, kad taip sakė, nes buvo pagiringas.
Michailas Jefremovas
Michailas Jefremovas / Vida Press nuotr.

Rusų aktorius Michailas Jefremovas, sukėlęs žmogų pražudžiusį eismo įvykį, prisipažino avarijos dieną važiavęs ieškoti alaus. Apie tai jis papasakojo per apklausą Maskvos Presnenskio apygardos teisme, pranešė naujienų agentūra „RIA Novosti“:

„Apie penktą valandą ieškojau alaus. Prisimenu, kad man reikėjo pinigų, ieškojau pinigų, nuėjau prie automobilio, kur buvo kortelė. Arba jis stovėjo prie baro, arba ne, nors tą dieną, atrodo, nebuvau automobilyje. Neprisimenu.“

Jis pridūrė, kad, remiantis dabartine situacija, pats jaučiasi tapęs auka: „Sunkiai pamenu, galbūt pats pasidaviau, gal mane kas patraukė. Prašau teismo neatsižvelgti į mano pradinius parodymus, nes buvau labai girtas.“

Vida Press nuotr./Michailas Jefremovas
Vida Press nuotr./Michailas Jefremovas

Ką veikė iki tol, kol nusprendė leistis į alaus paieškas, nuo 15 iki 16 val., Michailas Jefremovas nepamena, nes, teigė, tada jau buvo gerokai išgėręs – butelį degtinės.

Pasak paties aktoriaus, praėjus beveik trims mėnesiams po avarijos, jis „neatpažino savęs“ įrašuose iš įvykio vietos, o vaizdo medžiaga, kurioje jis sako, kad vairavo automobilį, yra redaguota. „Iš lūpų galite perskaityti, kad sakau priešingai. Aš nesu kaltas dėl avarijos, – sakė aktorius, iš pradžių teigęs priešingai, nes, kaip minėjo, buvo pagiringas. – Pripažinau kaltę, nes buvau nervingas dėl pagirių. Aš nekaltas.“

Aktorius nesupranta ir to, kaip jo kraujyje galėjo būti rasta narkotikų pėdsakų. Esą vakarėliuose jis lankydavosi, bet tokio potraukio narkotikams neprisimena. Nepamena, ir ar vartojo jų avarijos dieną.

Michailo Jefremovo nekaltumu tiki ir aktorius Nikita Džigurda. Jis teigė, kad automobilį avarijos sukėlimo metu vairavo visai ne Michailas Jefremovas, mat, pasak vyro, įraše matosi „pilna ir plika“ ranka, kai pats menininkas tuo metu vilkėjo švarką. Be to, vairuotojo pusėje sėdėjęs asmuo vilkėjo aptemptas kelnes, nors aktorius buvo su plačiais džinsais.

Kad be Michailo Jefremovo tą dieną jo automobilyje buvo ir kitas žmogus, patvirtino ir Tevanas Padasijanas, vienas bylos liudininkų., rašo Newsru.com. Pasak vyro, avarijos dieną aktorius į buvo užsukęs į parduotuvę nusipirkti cigarečių ir matė ant galinės aktoriaus automobilio sėdynės sėdintį „aukštą vyriškį su beisbolo kepuraite“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žmogų pražudžiusiam Michailui Jefremovui gresia 12 metų kalėjimo: advokatas siekia įrodyti nekaltumą

Vis dar šoko būsenos M.Jefremovas iki avarijos sukėlimo gyveno su meiluže: dabar bendrauti su ja neleidžia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius