-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vis dar šoko būsenos M.Jefremovas iki avarijos sukėlimo gyveno su meiluže: dabar bendrauti su ja neleidžia

Birželio pradžioje aukos pareikalavusią avariją Maskvos centre sukėlęs nusipelnęs Rusijos artistas Michailas Jefremovas vis dar yra šoko būsenoje, pranešė jo advokatas Elmanas Pašajevas. Dėl patiriamo streso aktoriui paūmėjo lėtinės ligos, bet kreiptis į gydytojus jis atsisako. Taip pat paaiškėjo, kad iki eismo įvykio žmoną turintis M.Jefremovas gyveno su kita moterimi, rašo Gazeta.ru.
Michailas Jefremovas
Michailas Jefremovas / Vida Press nuotr.

Michailo Jefremovo advokatas Elmanas Pašajevas interviu Kp.ru atskleidė, kad jo klientas atsisako kreiptis į gydytojus dėl patiriamo streso paūmėjus lėtinėms ligoms. Neseniai aktorius, kaip skelbė rusų žiniasklaida, patyrė širdies smūgį. Nors namų arešte šiuo metu esančiam M.Jefremovui leidžiama bendrauti su medikais ir tai nėra laikoma namų arešto pažeidimu, vyras tai daryti atsisako.

„Jis nieko nenori, nes vis dar yra šoko būsenoje. Jam labai sunku morališkai, – sakė E.Pašajevas. – Jis bendrauja su manimi, tyrėju, savo žmona ir vaikais.“

Kol bus baigtas jo sukelto eismo įvykio Maskvos centre tyrimas, M.Jefremovas laiką leidžia namų arešte. Teigiama, kad tai tęsis nebeilgai – tyrimas artėja į pabaigą. Tuo metu aktorius jo detalėmis nesidomi – nežiūri naujienų ir neskaito portalų, ką daryti jam patarė jo advokatas.

Laisvalaikį jis leidžia žiūrėdamas kultūros kanalus ir sporto programas, o neseniai vykusiose futbolo varžybose tarp CSKA ir „Spartak“ jis, anot E.Pašajevo, palaikė pastarąją komandą. M.Jefremovas yra didelis šios sporto šakos gerbėjas, anksčiau su sūnumis, taip pat mėgstančiais futbolą, komandų susitikimus stebėdavęs gyvai stadionuose.

Vida Press nuotr./Michailas Jefremovas išvedamas iš savo namų
Vida Press nuotr./Michailas Jefremovas išvedamas iš savo namų

Su aktoriumi bendraujantis E.Pašajevas pridūrė, kad M.Jefremovas ryšį su artimaisiais, tyrėju, pareigūnais ir teisininkais palaiko mobiliuoju telefonu, „įsigytu už 500 rublių“. Skelbiama, kad aktorius bandė gauti leidimą nuotoliniu būdu bendrauti ir su teatro aktore Darija Belousova, tačiau šis jos prašymas nebuvo patenkintas.

Po avarijos paaiškėjo, kad M.Jefremovą ir ją sieja romantiški jausmai. Rusijos artistas taip pat siekė leidimo mylimajai aplankyti jį bute Plotnikovo gatvėje, kuriame jis gyvena su žmona Sofija Kruglikova.

„Niekas neleis Belousovai aplankyti Jefremovo, net jei jis pats to norės, nes ji nėra giminaitė. Net buvusioms žmonoms neleidžiama nieko lankyti, kol galioja namų areštas, – pasakojo E.Pašajevas. – Nežinau, kas sieja jį ir Belousovą, aš neklausinėju apie asmeninį gyvenimą. Michailą labai palaiko jo žmona, kuri jį myli ir dėl jo jaudinasi.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Paviešinti M.Jefremovo sukeltos avarijos ir apklausos įrašai, žmona užsiminė apie aktoriui nelengvus metus

Kino žvaigždės M.Jefremovo dugnas: mirtimi pasibaigusią avariją sukėlė apsvaigęs nuo narkotikų ir alkoholio

Aktorė, scenaristė ir rašytoja Tatjana Bronzova teigė, kad M.Jefremovo žmonai su vaikais saviizoliavus atskirai nuo aktoriaus, jis gyveno su D.Belousova.

„Žmona, matyt, neturėjo jėgų taikstytis su vyro girtavimu ir priklausomybėmis“, – sakė T.Bronzova ir pridūrė, kad M.Jefremovas niekada nebuvo ištikimas vyras ir nuolat turėjo meilužių, kuriomis neretai tapdavo teatro darbuotojos ir aktorės.

„Nesiruošiu atskleisti vardų“, – tepridūrė ji.

VIDEO: Michailo Jefremovo apklausa

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius