-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėjo N.Grabaro bute Bučoje okupantai buvo įsirengę bazę: sako, kad jį galėjo nušauti

Prie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų prisijungęs šokėjas Nazaras Grabaras prisiminė pirmąsias karo dienas ir okupantų žiaurumus Bučoje. Vyras teigia, kad liko gyvas tik per plauką, o jį išgelbėjo tai, kad laiku paliko „karštąjį tašką“, rašo unian.net.
Nazaras Grabaras
Nazaras Grabaras / Socialinių tinklų nuotr.

Paaiškėjo, kad rusų užpuolikai Nazaro Grabaro namuose buvo įrengę savo bazę. Todėl Ukrainos ginkluotose pajėgose tarnaujantis šokėjas įsitikinęs, kad rusų kariškiai galėjo nušauti jį, kaip ir kitus Bučos gyventojus.

Pasak Nazaro, pirmosiomis karo dienomis jis dar buvo namuose, o jei nebūtų laiku išvykęs, okupantai galėjo jį sušaudyti.

Socialinių tinklų nuotr./Nazaras Grabaras
Socialinių tinklų nuotr./Nazaras Grabaras

„Mano butas yra pirmame aukšte. Jame yra maišų, barikadų. Tai buvo rusų kareivių tranzito punktas, todėl jis apiplėštas, durys išlaužtos. Mažai tikėtina, kad būčiau paimtas į nelaisvę. Greičiau būčiau buvęs surištas ir sušaudytas, kaip ir dauguma jaunuolių iš mano namų ir Bučos miestelio.

Niekas nesitikėjo tokių žudikų, kurie atvyko vogti vaikų dviračių, daiktų ir viską siųsti paštu. Tų, kurie atvyko į Bučą, negaliu pavadinti kariškiais. Manau, kad jie buvo tik užsimaskavę Rusijos kaliniai“, – sakė N.Grabaras „Ze Interviuwer“.

Nazaras Grabaras neseniai plačiau papasakojo apie apie tai, kaip Rusijos pajėgos atėmė iš jo namus. Šokėjas įrašė vaizdo įrašą iš Bučos, kuriame kalbėjo apie visus okupantų įvykdytus žiaurumus. Pasak Nazaro, šie prasibrovė iki jo namų, įsilaužė į jo butą ir išnešė viską, ką galėjo.

„Aš nebeturiu namų. Mano namuose buvo Rusijos kareivių bazė, konkrečiai mano bute. Jie viską išnešė. Bet tai dar ne pats blogiausias dalykas. Aplink gyvenamąjį kompleksą guli surištų ir sušaudytų jaunų žmonių, tokių kaip aš, kūnai. Rusijos kareiviai, nors tai net ne kareiviai, jie tiesiog niekšai, jūs net ne gyvuliai. Net gyvūnai turi užuojautos jausmą. Jūs tiesiog niekšai, atėję vogti keptuvių ir televizorių iš taikių žmonių. Ir šaudyti į žmones“, – emocingai į užpuolikų žiaurumus reagavo Nazaras.

Vyras pridūrė, kad Rusijos kariuomenė smūgiuoja slapta ir kad ji anaiptol nėra antroji stipriausia kariuomenė pasaulyje.

„Ir jūs vadinate save antrąja armija pasaulyje? Jūs esate tiesiog prakeikti banditai, kurie smogia slapčia. Jūs jau pralaimėjote šį karą,“, – teigė šokėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius