-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teisme paviešinti J.Deppo uždarbiai: kiek būtų gavęs už šeštus „Karibų piratus“?

Tebesitęsiant teismo bylai, kurioje Holivudo žvaigždė Johnny Deppas buvusią žmoną, aktorę Amber Heard kaltina šmeižtu, išaiškėja vis naujų detalių. Dabar paviešinta, kokias sumas pinigų J.Deppas gavo už vaidmenis populiariuose filmuose, ir kiek būtų uždirbęs už šeštą „Karibų piratų“ dalį, iš kurios buvo atleistas.
Johnny Deppas
Johnny Deppas / „Scanpix“ nuotr.

Nuaidėjus Amber Heard pasakojimams apie patirtą smurtą, bendradarbiavimo su Johnny Deppu atsisakė pagrindinės Holivudo kino studijos. Žinant, kiek jis uždirbdavo, nieko keisto, kad tai smarkiai kirto per kišenę.

Dabar aktoriaus agentas Jackas Whighamas per J.Deppo šmeižto bylą prieš buvusią žmoną atskleidė, kiek jo klientui buvo sumokėta už kelis didelius pastarojo meto filmus, rašo unilad.co.uk.

Pavyzdžiui, už 2017 m. hitą „Žmogžudystė Rytų eksprese“ J.Deppas uždirbo 10 mln. JAV dolerių.

Už piktadario vaidmenį J.K.Rowling juostoje „Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo piktadarystės“ aktoriui buvo sumokėta 13,5 mln. JAV dolerių. Beje, neseniai pasirodžiusiame trečiajame franšizės filme jį pakeitė Madsas Mikkelsenas.

Už vaidmenį 2018 m. filme „Melo miestas“ J.Depui buvo sumokėta 8 mln. JAV dolerių, nors už 2019 m. juostą „Barbarų belaukiant“ jis susižėrė tik 1 mln. dolerių.

Aktorius taip pat gavo palyginti nedidelį atlyginimą už 2020 m. filmą „Minamata“ – čia uždirbo 3 mln. JAV dolerių.

Tačiau pasak J.Whighamo, jei būtų buvęs sukurtas filmas „Karibų piratai 6“, J.Deppo atlyginimas būtų siekęs 22,5 mln. JAV dolerių.

„Disney“ nusprendė tęsti „Karibų piratų“ frančizę be J.Deppo po to, kai 2018 m. laikraštyje „The Washington Post“ buvo paskelbta publikacija, kurioje A.Heard kaltino buvusį vyrą smurtu.

Šiuo metu vykstančiame teismo procese aktorius teigė, kad vieši A.Heard kaltinimai jam kainavo milijonus dolerių pajamų.

Duodamas parodymus J.Whighmanas aiškino, kad minėtas straipsnis turėjo „katastrofišką“ poveikį jo kliento karjerai ir dėl jo tapo „neįmanoma“ gauti darbo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius