-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žinios apie Jacko Nicholsono sveikatos būklę: gyvena „liūdnas paskutines dienas“

Amerikiečių aktoriaus ir režisieriaus Jacko Nicholsono karjera sėkmingai tęsėsi bene 50 metų. Tačiau pastaraisiais metais žvaigždė visai nepasirodė viešumoje, o užsienio žiniasklaida skelbia, kad jo sveikata prastėja.
Jackas Nicholsonas
Jackas Nicholsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Įspūdinga J.Nicholsono karjera įeis į kino istoriją kaip viena iš Holivudo didžiųjų. Tačiau dabar 84-erių metų sulaukęs J.Nicholsonas, atrodo, dingo iš viešo gyvenimo, o žiniasklaidoje vis pasirodo pranešimai, kad jo sveikata toli gražu nėra ideali.

Express.co.uk artimas aktoriaus šaltinis pranešė, kad žvaigždė gyvena „liūdnas paskutines dienas“ savo namuose Los Andžele.

Nepaisant jokio oficialaus žvaigždės ar jo atstovų patvirtinimo, artimas kino aktoriaus draugas teigė, kad Jackas „daugiau neišeina iš savo namų“, jį prižiūri sūnus ir dukra.

Tas pats šaltinis pasakojo: „Filmo „Mulholland Drive“ bendruomenė dėl jo nerimauja. Fiziškai jis jaučiasi gerai, bet jau nebemąsto. Labai liūdna matyti tokį nepaprastai talentingą aktorių, kaip Jackas, paskutines dienas leidžiantį šitaip.“

„Scanpix“ nuotr./Aktorius Jackas Nicholsonas
„Scanpix“ nuotr./Aktorius Jackas Nicholsonas

„Closer Weekly“ aktoriaus draugas prisiminė, kad po žinių apie tragišką sraigtasparnio katastrofą, per kurią žuvo Kobe Bryantas ir dar aštuoni žmonės, Jackas sakė: „Aš buvau įpratęs matyti Kobe Bryantą ir su juo kalbėtis... Tokios nelaimės labai skaudžios. Visą laiką galvosime apie jį ir jo pasiilgsime.“

Po šio įvykio žvaigždė „nusprendė atsiimti prarastą laiką“ su šeima ir vaikais, su jais leisti savo likusias gyvenimo dienas.

Nors gerbėjai tiksliai nežino, kokių sveikatos problemų turi Jackas Nicholsonas, Express.co.uk teigiama, kad jos susijusios su atmintimi.

Senstant atminties praradimas ir užmaršumas tampa vis dažnesnės problemos, su kuriomis susiduria žmonės. Įprastas su amžiumi susijęs atminties praradimas žmonėms nekelia per daug rūpesčių, jei tik jiems suteikiama pakankamai laiko prisiminti dalykus.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jackas Nicholsonas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jackas Nicholsonas

Tiesa, kai kuriais atvejais atminties praradimas yra pirmasis rimtesnės būklės, tokios kaip demencija, simptomas.

Pelno nesiekiančio Amerikos akademinio medicinos centro „Mayo Clinic“ specialistai teigia, kad demencija apibūdinama simptomų grupė, kuri paveikia ne tik atmintį, bet ir mąstymą bei socialinius gebėjimus. Šie simptomai yra sunkūs, todėl dažnai trukdo kasdieniam žmogaus gyvenimui.

Yra daug skirtingų demencijos tipų, iš kurių labiausiai paplitusi yra Alzheimerio liga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius