Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Išbandyta: virtuali braziliška vakarienė vadovaujant šefei

Karantinas įnešė naujų vėjų į kasdienybę, atsirado ir nemažai naujų gastronominių patirčių galimybių. Pernai, artėjant žiemos šventėms, restoranai subruzdo siūlyti virtualias vakarienes, kurių idėja paprasta: gauk ingredientų ar beveik paruoštų patiekalų rinkinį, sutartu laiku junkis per nurodytą programėlę prie procesui diriguojančio šefo ir bendraminčių kompanijos, o tada bendrauk, gamink ir ragauk!
Virtuali braziliška vakarienė: ingredientai ir pagrindinis patiekalas
Virtuali braziliška vakarienė: ingredientai ir pagrindinis patiekalas / Autorės nuotr.

Prisipažinsiu, jog iki šiol į tokią galimybę žiūrėjau gana skeptiškai. Kasdienį maistą kuo puikiausiai gaminu ir be jokių virtualių pamokų, o fine dining patirtis man pirmiausiai siejasi su restoranais ir gyvu buvimu juose. Ką jau kalbėti apie tai, kad ne vienas virtuvės šefas yra prisipažinęs, jog ir pats ne itin tiki tokių vakarienių formatu...

Tačiau šiais metais šis skepsis gerokai priblėso. O gal tiesiog tinkamu laiku šmėkštelėjo pasiūlymas, kuris sudomino. Tad pirmąsyk išbandžiau braziliškos vakarienės gaminimą virtualiai vadovaujant šefei.

Kiek tai kainavo? Kokius ingredientus gavau ir ką gaminau? Ar nebuvo sunku vienu metu klausytis instrukcijų ir ruošti patiekalus? Ar maisto užteko? Pagaliau, ir gal net svarbiausia – ar skanu? Apie viską nuo pradžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius