Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žymus virtuvės šefas apsukęs ratą grįžo į tą patį viešbutį, tik kitą restoraną

Net ir pandemijos laikais dinamikos restoranų versle netrūksta – vieni žmonės neria į profesionalią virtuvę, kiti ją palieka, treti migruoja tarp restoranų. Kaip skelbiama pranešime žiniasklaidai, prie Vilniuje įsikūrusio viešbučio „Pacai“ restorano „Muros“ vairo stojo žinomas virtuvės šefas Matas Paulinas. Tiesa, šis viešbutis šefui nėra nauja vieta – M.Paulinas jau anksčiau sukosi čia veikusiame restorane „Nineteen18“.
Matas Paulinas
Matas Paulinas / Restorano archyvo nuotr.

15min primena, jog M.Paulinas savo, kaip šefo, karjerą pradėjo užsienyje – darbavosi Monake, Osle, Dubajuje, o Danijoje jam net teko plušti viename geriausių pasaulio restoranų „Noma“.

Grįžęs į Lietuvą šefas darbavosi Kauno restorane „Numan“, su kurio komanda šovė į geriausių Lietuvos restoranų reitingo viršūnę – pelnė antrąją vietą. Vėliau jis vadovavo „Pacų“ viešbutyje veikusio restorano „Nineteen18“ virtuvei, šiam persikėlus į Senatorių pasažą trumpai padirbėjo ten, tuomet kurį laiką konsultavo viešbučių „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ ir „Radisson Blu Royal Astorija“ restoranus.

Nemenką turą per skirtingus aukšto lygio restoranus padaręs virtuvės šefas su komanda šiuo metu pergalvoja restorano „Muros“ restorano koncepciją ir meniu. Iki M.Paulino šio restorano kūrybos vadovas buvo virtuvės šefas Liutauras Čeprackas, su kuriuo restoranas atsisveikino abipusiu sutarimu.

Restorano archyvo nuotr. /Matas Paulinas
Restorano archyvo nuotr. /Matas Paulinas

„Matas puikiai suvokia, kuo kvėpuoja mūsų viešbutis, kadangi jam jau teko vadovauti „Nineteen18“ restoranui, kuris pas mus buvo įsikūręs prieš 2 metus. <...> Mums reikėjo žmogaus, kuris nebūtų tik vizijos išpildytojas, o kartu padėtų ją kurti, būtų pasiryžęs eiti kartu iki galo. Tikime, kad Matas yra būtent tas žmogus“, – pranešime žiniasklaidai cituojama viešbučio „Pacai“ generalinė direktorė Rūta Pulkauninkaitė-Macikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius