Dabar populiaru
Publikuota: 2018 sausio 29d. 14:00

Nostalgiją keliantis varškės apkepas: 12 puikių receptų – nuo saldžių iki rimtųjų

Varškės apkepas
Nidos Degutienės nuotr. / Varškės apkepas

Mažai kas nemėgsta varškės apkepo. Žinoma, kai kam gal nepatinka razinos (egzistuoja daugybė receptų ir be jų), vieniems prie širdies standesnis, primenantis pyragą, kitiems – purus. Varškės apkepus galima skaninti ne tik jau minėtomis razinomis, bet ir bananais, moliūgais ar net brokoliais. Pažvelkite į receptus ir įsitikinsite, kokia jų įvairovė!

Receptai
Receptas: Tobulasis švediškas varškės apkepas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
3.8 / 45
Kaip gaminti

1. Cukrų ir kiaušinius lengvai išplakite šluotele. Suberkite maltus migdolus, supilkite grietinėlę ir išmaišykite. Sutarkuokite karčiuosius migdolus per smulkią tarką. Arba įlašinkite kelis lašus ekstrakto. Arba jei neturite, tai praleiskite šį žingsnį.

2. Tuomet suberkite varškę ir gerai viską išmaišykite. Tešla yra skysta.

3. Kepimo indą arba kepimo indelius ištepkite sviestu. Ir supilkite tešlą.

4. Kepkite 175 laipsnių temperatūroje 1 valandą. Apskrudęs paviršius tik prideda skonio.

Švedai valgo su plakta grietinėle ir braškių uogiene. Bet puikiai tinka ir lietuviškas variantas – grietinė + mėgstama uogienė.

Ingredientai
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Cukrus: 50.00 g
Migdolų miltai: 60.00 g (galima susimalti migdolų drožlių)
Grietinėlė: 300.00 ml (35 proc. riebumo)
Migdolai: 3.00 vnt. (kartieji; arba šiek tiek karčiųjų migdolų ekstrakto, arba nesukit galvos, jei neturit)
Varškė: 400.00 g (birios, 9 proc. riebumo)
Sviestas: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Varškės apkepas su moliūgais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 24
Kaip gaminti
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Gabalėliu sviesto ištepkite ir džiūvėsėliais pabarstykite (arba išklokite kepimo popieriumi) 22 cm skersmens kepimo indą.
  2. Į nedidelį dubenėlį suberkite manų kruopas. Užpilkite pienu ir atidėkite į šalį, kol manų kruopos išbrinks.
  3. Atskirkite kiaušinio trynius ir baltymus. Trynius išplakite su ruduoju cukrumi. Į tą patį dubenį sudėkite moliūgų tyrę, varškę, suberkite maltą cinamoną, imbierą, muskatą, vanilinį cukrų ir druską. Maisto smulkintuvu išplakite viską iki vientisos kreminės masės. Įmaišykite išbrinkusias manų kruopas.
  4. Kiaušinio baltymą elektriniu plaktuvu išplakite iki standžių putų. Lengvais judesiais įmaišykite į varškės masę.
  5. Paruoštą masę supilkite į kepimo indą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 45–50 min., kol gražiai apskrus ir sutvirtės.
  6. Tiekite nedelsiant su norimu padažu: grietine, varškės padažu, uogomis, džemu ar kitais priedais. Skanaus!  
Ingredientai
Manai: 100.00 g
Pienas: 190.00 ml
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Rudasis cukrus: 100.00 g
Moliūgai: 400.00 g (tyrė)
Varškė: 500.00 g
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Imbieras: 5.00 g (maltas)
Muskatas: 2.00 g (maltas)
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š.
Druska: 5.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Varškės apkepas su ryžiais
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.4 / 57
Kaip gaminti

1. Atskirkite kiaušinių trynius išsukite su cukrumi ir sumaišykite su ryžiais. Įmaišykite varškę. Riešutus sumalkite ir su žiupsneliu druskos, kepimo milteliais įmaišykite į ryžių ir varškės masę. Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu, nusausinkite ir taip pat įmaišykite į masę.

2. Kiaušinių baltymus išplakite su vaniliniu cukrumi ir atsargiai išmaišykite su varškės ir ryžių mase.

3. Skardą išklokite kepimo popieriumi. Sudėkite tešlą, išlyginkite paviršių ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol iškils ir gražiai parus (jei viršus kepa per greitai, uždenkite folija). Patiekite su plakta grietinėle.

Knyga „Geri receptai“
Knyga „Geri receptai“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Cukrus: 4.00 valg. š.
Ryžiai: 500.00 g (virtų)
Varškė: 400.00 g
Lazdynų riešutai: 1.00 st. (0,5)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Razinos: 1.00 st.
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Grikių košės ir abrikosų varškės apkepas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.1 / 35
Kaip gaminti

1. Abrikosus užpilkite karštu vandeniu ir palikite brinkti.

2. Kiaušinius išplakite su cukrumi, druska, cinamonu ir vaniliniu cukrumi. Į plakinį sudėkite varškę, grietinę ir gerai sumaišykite. Suberkite pjaustytus abrikosus (kelis palikite).

3. Į grikių košę sudėkite varškės masę, gerai pamaišykite, suverskite į sviestu išteptą formą ir 20–25 min. kepkite 180 °С  orkaitėje. Apkepą papuoškite likusiais abrikosais.

Vegetariški patiekalai
Vegetariški patiekalai

Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“,  kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Grikiai: 1.00 st. (virtų grikių kruopų)
Varškė: 200.00 g
Grietinė: 125.00 ml
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Cukrus: 3.00 valg. š.
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis
Vanilinis cukrus: 1.00 valg. š.
Džiovinti abrikosai: 1.00 sauja
Druska: 1.00 žiupsnelis
Sviestas: 1.00 valg. š. (formai patepti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Grūdėtosios varškės apkepas su kriaušėmis
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.8 / 38
Kaip gaminti

1. Kiaušinius iki putų išplakite su druska, ruduoju ir vaniliniu cukrumi. Į plakinį sudėkite varškę, suberkite manų kruopas, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite.

2. Kriaušes nulupkite, supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į varškės masę. Išmaišykite. Paruoštą masę sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą ir apibarstykite kokosų drožlėmis.

3. Kepkite 190 laipsnių orkaitėje 20–25 minutes. Skanu valgyti su šviežiomis trintomis uogomis.

Vegetariški patiekalai
Vegetariški patiekalai

Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“,  kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Varškė: 400.00 g (grūdėta)
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Manai: 6.00 valg. š. (5-6)
Rudasis cukrus: 4.00 valg. š.
Vanilinis cukrus: 1.00 valg. š.
Sviestas: 1.00 valg. š.
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Kriaušės: 2.00 vnt. (1 didelė arba 2 mažos)
Kokosų drožlės: 3.00 valg. š. (2-3)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Klasikinis purus varškės apkepas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.9 / 54
Kaip gaminti

1. Orkaitę įkaitinkite iki 190°C. Gilią kepimo formą (aš naudoju keramikinę didelę stačiakampę) ištepkite sviestu, dugną ir kraštus pabarstykite džiūvėsėliais.

2. Baltymus plakite tol, kol suputos. Tada visą laiką plakant pamažu berkite po šaukštą cukraus. Sekančią porciją cukraus dėkite tik kai pirmoji bus visiškai ištirpusi. Plakite apie 7–8 minutes, kol baltymai bus standūs ir blizgantys.

3. Varškę sumaišykite su kiaušinio tryniais, manų kruopomis ir druska, supilkite pieną, vanilę ir tirpintą sviestą. Išmaišykite. Tada po šaukštą atsargiai į masę įmaišykite plaktus baltymus.

4. Masę sudėkite į paruoštą kepimo indą, išlyginkite paviršių. Kepkite apie 40–50 minučių, kol viršus gražiai paruduos.

5. Patiekite šiltą su grietine, uogomis arba mėgstama uogiene.

Ingredientai
Kiaušiniai: 5.00 vnt. (baltymai atskirti nuo trynių)
Cukrus: 180.00 g
Varškė: 1.00 kg (galite naudoti „President“, pertrintą)
Manai: 200.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pienas: 100.00 ml
Vanilės ekstraktas: 1.00 arbat. š.
Sviestas: 80.00 g (tirpinto; ir dar šiek tiek kepimo formai patepti)
Džiūvėsiai: 1.00 arbat. š. (formai pabarstyti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Šilkinis varškės apkepas su bananais
12 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 48
Kaip gaminti
  1. Varškę sutrinkite virtuviniu trintuvu, kad taptų lygia, vientisa mase.
  2. Bananus taip pat sutrinkite.
  3. Varškę suplakite su kiaušiniais ir cukrumi, įmaišykite bananus, pudingo miltelius.
  4. Viską gerai išmaišykite.
  5. Varškės masę sukrėskite į sviestu pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą.
  6. Apkepą kepkite 180 laipsnių orkaitėje ~35–40 min., kol gražiai paruduos ir patikrinus mediniu iešmeliu nebelips.

Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI

Ingredientai
Varškė: 500.00 g (9 proc. riebumo)
Pudingas: 2.00 vnt. (pakeliai vanilinio (ar kitokio mėgstamo) pudingo miltelių)
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Bananai: 3.00 vnt.
Cukrus: 3.00 valg. š. (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kitoks varškės apkepas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.3 / 23
Kaip gaminti
Varškės apkepas
Varškės apkepas
  1. Išplakite mikseriu kiaušinius, vaškę, mascarpone sūrį ir miltelinį cukrų.   
  2. Miško uodų jogurtą sumaišykite su manų kruopomis.
  3. Palaukite kol išbrinks ir sumaišykite su visa mase.    
  4. Pilkite į silikoninį indą (todėl nereikia tepti jokiais riebalais) ir dėkite į įkaitintą orkaitę (iki 175 laipsnių).
  5. Kepkite apie 35 minutes, bet kepimo laikui daug įtakos turi ir kepimo indo gilumas, todėl recepto autorė siūlo stebėti procesą gaminant. :)

Receptas iš tinklaraščio IEVOS RECEPTAI

Ingredientai
Varškė: 400.00 g (liesos)
Maskarponės sūris: 100.00 g
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Miltelinis cukrus: 4.00 valg. š.
Jogurtas: 200.00 g (miško uogų)
Manai: 6.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Varškės apkepas su brokoliniais kopūstais
3 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.1 / 19
Kaip gaminti
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Gabalėliu sviesto ištepkite ir džiūvėsėliais pabarstykite (arba išklokite kepimo popieriumi) 18 cm skersmens kepimo indą.
  2. Nedidelius brokolinių kopūstų žiedynėlius apvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išvirusius žiedynėlius nukoškite ir gerai nusausinkite.
  3. Į nedidelį dubenėlį suberkite manų kruopas, užpilkite  jas pienu ir atidėkite į šalį, kol išbrinks.
  4. Dubenyje varškę pertrinkite iki vientisos masės. Sumaišykite su kiaušinio tryniu, labai smulkiai sukapota česnako skiltele, žiupsniu druskos ir pipirų. Įmaišykite išbrinkusias manų kruopas.
  5. Kiaušinio baltymą elektriniu plaktuvu išplakite iki standžių putų. Lengvais judesiais įmaišykite į varškės masę.
  6. Varškės masę sumaišykite su gerai nusausintais brokolinių kopūstų žiedynėliais. Paruoštą masę supilkite į kepimo indą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 30–35 min., kol gražiai apskrus ir sutvirtės.
  7. Tiekite nedelsiant su prieskoniais pagardinta grietine ar kitu norimu padažu.
Ingredientai
Brokoliniai kopūstai: 100.00 g (žiedynėliai)
Manai: 45.00 g
Pienas: 65.00 ml
Varškė: 200.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Česnakai: 1.00 skiltelės
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Bananinis varškės apkepas
3 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.4 / 31
Kaip gaminti
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Gabalėliu sviesto ištepkite ir džiūvėsėliais pabarstykite (arba išklokite kepimo popieriumi) 18 cm skersmens kepimo indą.
  2. Į nedidelį dubenėlį suberkite manų kruopas, užpilkite jas pienu ir atidėkite į šalį, kol išbrinks.
  3. Atskirkite kiaušinio trynį ir baltymą. Trynį išplakite su cukrumi. Į tą patį dubenį sudėkite varškę ir gabalėliais sulaužytą bananą. Maisto smulkintuvu ar plaktuvu sutrinkite ir išplakite viską iki vientisos kreminės masės.
  4. Į varškės masę supilkite išbrinkusias manų kruopas, pagardinkite keliais lašeliais vanilės ekstrakto.
  5. Kiaušinio baltymą elektriniu plaktuvu suplakite iki standžių putų. Lengvais judesiais įmaišykite į varškės masę.
  6. Paruoštą masę supilkite į kepimo indą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 30–35 min., kol gražiai apskrus ir sutvirtės.
  7. Tiekite nedelsiant su bananais ir klevų sirupu arba su jogurtu, uogiene, džemu, grietine ar bet kokiais kitais mėgstamais priedais.  
Ingredientai
Manai: 45.00 g
Pienas: 65.00 ml
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Cukrus: 1.00 valg. š.
Varškė: 200.00 g
Bananai: 1.00 vnt. (nedidelis, gerai prinokęs)
Vanilė: 1.00 arbat. š. (keli lašeliai vanilės ekstrakto)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Varškės apkepas su razinomis
4 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
4.0 / 4
Kaip gaminti

1. Per sietelį pertrinkite varškę. Į varškę supilkite grietinėlę, suberkite dalį miltų, supilkite kiaušinių trynius ir viską gerai sumaišykite. Tada suberkite likusius miltus, cukrų ir sutarkuotą vienos citrinos žievelę. Į šią masę supilkite iki standžių putų suplaktus kiaušinių baltymus. Gautą masę sumaišykite.

2. Kepimo skardą ištepkite sviestu ir pabarstykite manų kruopomis. Į skardą dėkite pusę tešlos, ant jos užberkite pusę razinų, tada supilkite likusią tešlą. Apkepo viršų puoškite razinomis ir skiltelėmis supjaustytu obuoliu.

3. Įkaitinkite orkaitę iki 200 ºC ir kepkite apie 30 minučių.

Šaltinis: 15min.lt

Ingredientai
Varškė: 3.00 vnt.
Manai: 2.00 valg. š.
Grietinėlė: 1.00 st. (pusė)
Kiaušiniai: 6.00 vnt. (6-7 vnt.)
Miltai: 4.00 valg. š.
Citrinos: 1.00 vnt.
Razinos: 1.00 st.
Obuoliai: 1.00 vnt.
Cukrus: 4.00 valg. š. (4-5 valg.š.)
Sviestas: 1.00 valg. š. (skardai patepti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kokosinis varškės apkepas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
4.8 / 10
Kaip gaminti

1. Į puodą supilkite pieną, suberkite druską, vanilinį cukrų ir kaitinkite, kol užvirs. Maišydama suberkite manus. Nukėlusi nuo ugnies, palikite kruopas brinkti.

2. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius gerai išsukite su cukrumi. Sudėkite per sietelį pertrintą varškę ir gerai išmaišykite. Toliau maišydama po šaukštą sukrėskite išbrinkusius manus, suberkite kokosų drožles (tris šaukštus palikite), galiausiai įmaišykite standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.

3. Gautą masę sukrėskite į riebalais išteptą kepimo indą ir pašaukite į 200°C karštumo orkaitę. Po 20 minučių apkepo paviršių apibarstykite likusiomis kokosų drožlėmis, pridenkite kepimo popieriumi ir kepkite dar 25 minutes.

4. Paruoškite slyvų pagardą: slyvas supjaustykite ketvirčiais (prieš tai išimkite kaulus). Sudėkite į prikaistuvį, supilkite vandenį, suberkite cukrų ir maišydama kaitinkite apie 15 minučių. Likus penkioms minutėms iki virimo pabaigos, įmaišykite likerį ir citrinų sultis.  

Ingredientai
Pienas: 3.00 st.
Manai: 1.00 st.
Druska: 1.00 arbat. š. (žiupsnis)
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Rudasis cukrus: 6.00 valg. š.
Varškė: 500.00 g
Kokosų drožlės: 100.00 g
Vanilinis cukrus: 1.00 valg. š.
Slyvos: 400.00 g (šviežių, pagardui)
Vanduo: 50.00 ml (pagardui)
Cukrus: 200.00 g (pagardui)
Slyvų likeris (nebūtinai) (pagardui) 1.00 valg. š.
Citrinos: 1.00 vnt. (šaukštas šviežių sulčių pagardui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

24sek

Kai kurių žaidėjų pasigedęs Šaras kelia „Žalgiriui“ esminį klausimą

Aktualu

Teisingumo ministras: peilis prieš Alytaus pataisos namų prižiūrėtoją nebuvo panaudotas

24sek

Prakeiksmas namuose tęsiasi: „Žalgiris“ po pratęsimo krito prieš „Barcelona“

Sportas

Renesansas – olandai parbloškė pasaulio čempionę ir išmetė Vokietiją

Aktualu

Nevyriausybininkai: Seime slapčia gimė planas sumažinti paramą

Aktualu

Padovanoti filmui sukurtą laivą Vilniaus administracijos direktorius pasiūlė per anksti

Gyvenimas

Alkoholikas Povilas: „Gimus sūnui, švenčiau tris paras“

Vardai

Stanislavas Stavickis-Stano: „Aš sergu vėžiu, bet pasveiksiu“

24sek

Eurolyga: Maskvos CSKA Kauno „Žalgirį“ pasitiks nenugalėta

Pasaulis kišenėje

Lietuvio kelionė Tibete: patekimas į uždraustus vienuolynus ir 5 tūkst. m aukštis

Vardai

Kodėl kai kurios Holivudo žvaigždės nusprendė atsisakyti santuokos?

Kultūra

O koks tu, kai nevaidini? Liubomiras Laucevičius

Vardai

Po skyrybų dramos Sigitas Martinavičius Balyje vedė Editą Rupeikaitę: nuotaka švenčia ne tik vestuves

15min tema Aktualu

Ir lietuviams aktualūs „Brexit“ scenarijai: mūsų diplomatų uraganas Londone nestebina

15min iš Ploješčio Interviu Sportas

Prieš dvikovą Rumunijoje E.Jankauskas: „Šiame lygyje reikia būti tvirtesniems“

Vardai

Mauricijuje medų kopinėję Skaisgiriai liko sužavėti rojų primenančių vaizdų, kurie – lyg atvirutės

Gyvenimas

Būdavo dienų, kai Kristina net nebijodavo mirti: žmonėms tai atrodo paprastas galvos skausmas

Deuce

Novakas Džokovičius Londone nenugalėtas – palaužė ir Mariną Čiličių

Aktualu

Vykstant kovai dėl „Brexit“ sutarties įtakingi ministrai išreiškė paramą Th.May

24sek

Karjeros vakaras, kuris „Žalgirio“ šokliui visai nerūpi: „Keista ir liūdna“

Naujienos

24sek

Kai kurių žaidėjų pasigedęs Šaras kelia „Žalgiriui“ esminį klausimą

Aktualu

Teisingumo ministras: peilis prieš Alytaus pataisos namų prižiūrėtoją nebuvo panaudotas

24sek

Prakeiksmas namuose tęsiasi: „Žalgiris“ po pratęsimo krito prieš „Barcelona“

Sportas

Renesansas – olandai parbloškė pasaulio čempionę ir išmetė Vokietiją

Aktualu

Nevyriausybininkai: Seime slapčia gimė planas sumažinti paramą

Aktualu

Padovanoti filmui sukurtą laivą Vilniaus administracijos direktorius pasiūlė per anksti

Gyvenimas

Alkoholikas Povilas: „Gimus sūnui, švenčiau tris paras“

Vardai

Stanislavas Stavickis-Stano: „Aš sergu vėžiu, bet pasveiksiu“

24sek

Eurolyga: Maskvos CSKA Kauno „Žalgirį“ pasitiks nenugalėta

Pasaulis kišenėje

Lietuvio kelionė Tibete: patekimas į uždraustus vienuolynus ir 5 tūkst. m aukštis

Vardai

Kodėl kai kurios Holivudo žvaigždės nusprendė atsisakyti santuokos?

Kultūra

O koks tu, kai nevaidini? Liubomiras Laucevičius

Vardai

Po skyrybų dramos Sigitas Martinavičius Balyje vedė Editą Rupeikaitę: nuotaka švenčia ne tik vestuves

15min tema Aktualu

Ir lietuviams aktualūs „Brexit“ scenarijai: mūsų diplomatų uraganas Londone nestebina

15min iš Ploješčio Interviu Sportas

Prieš dvikovą Rumunijoje E.Jankauskas: „Šiame lygyje reikia būti tvirtesniems“

Vardai

Mauricijuje medų kopinėję Skaisgiriai liko sužavėti rojų primenančių vaizdų, kurie – lyg atvirutės

Gyvenimas

Būdavo dienų, kai Kristina net nebijodavo mirti: žmonėms tai atrodo paprastas galvos skausmas

Deuce

Novakas Džokovičius Londone nenugalėtas – palaužė ir Mariną Čiličių

Aktualu

Vykstant kovai dėl „Brexit“ sutarties įtakingi ministrai išreiškė paramą Th.May

24sek

Karjeros vakaras, kuris „Žalgirio“ šokliui visai nerūpi: „Keista ir liūdna“

Vardai

Ypatingos

07:40
07:22

Gera keliauti kartu

Ko reikia šiuolaikiniam pirkėjui?

Sveikata

Būk nesustabdoma

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką